Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε μαλακες και η διαστροφη εχει τα ορια της!
ε οχι,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΓΑ!
και ΝΑΙ,εχω γαμησει και γαμαω ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ(για τα μαλακισμενα που θα τρεξουν να γραψουν απο κατω τις γνωστες αρχιδιες τους)!
επικο!Σε όλες τις φωτός η πιο άσχημη είναι. Ακόμα και σ' αυτές που είναι μόνη της.

Είστε ώρες ώρες ρε τύποι πολύ δύσκολοι. Εντωμεταξύ εγώ βάζω στοίχημα ότι όλοι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ άμα σας καθότανε η συγκεκριμένη θα τη γαμάγατε. Εγώ πάντως τη γάμαγα. Μια χαρά είναι η κοπελίτσα και από εμφάνιση και από χαρακτήρα. Αφού αντέχει τα κρυόκωλα αστεία του Ούννου του Βόγλη στο ΣΚΑΙ και είναι με το χαμόγελο όλη την ώρα... Και έχει και βυζάρες. Μια χαρά είναι...
Χάλια είναι ρε φιλε. Και εχει και το βλεμμα της αγελαδας.Είστε ώρες ώρες ρε τύποι πολύ δύσκολοι. Εντωμεταξύ εγώ βάζω στοίχημα ότι όλοι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ άμα σας καθότανε η συγκεκριμένη θα τη γαμάγατε. Εγώ πάντως τη γάμαγα. Μια χαρά είναι η κοπελίτσα και από εμφάνιση και από χαρακτήρα. Αφού αντέχει τα κρυόκωλα αστεία του Ούννου του Βόγλη στο ΣΚΑΙ και είναι με το χαμόγελο όλη την ώρα... Και έχει και βυζάρες. Νταξ έχει λίγο παπαγαλέ μύτη αλλά στη σούμα, μια χαρά είναι...
Δηλαδή εσύ άμα σου καθότανε δε θα την πήδαγες;Χάλια είναι ρε φιλε. Και εχει και το βλεμμα της αγελαδας.
Θα την πηδαγα γιατι είναι υποχρεωση μας να πηδαμε οποια μας καθεται από μονη της.Δηλαδή εσύ άμα σου καθότανε δε θα την πήδαγες;
Ε ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ. Λίγο υπερβολικός, αλλά ΤΥΠΟΣ.Θα την πηδαγα γιατι είναι υποχρεωση μας να πηδαμε οποια μας καθεται από μονη της.
Αλλά ψυχικο θα εκανα.
Είστε ώρες ώρες ρε τύποι πολύ δύσκολοι. Εντωμεταξύ εγώ βάζω στοίχημα ότι όλοι ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ άμα σας καθότανε η συγκεκριμένη θα τη γαμάγατε. Εγώ πάντως τη γάμαγα. Μια χαρά είναι η κοπελίτσα και από εμφάνιση και από χαρακτήρα. Αφού αντέχει τα κρυόκωλα αστεία του Ούννου του Βόγλη στο ΣΚΑΙ και είναι με το χαμόγελο όλη την ώρα... Και έχει και βυζάρες. Νταξ έχει λίγο παπαγαλέ μύτη αλλά στη σούμα, μια χαρά είναι...
έτσιΘα την πηδαγα γιατι είναι υποχρεωση μας να πηδαμε οποια μας καθεται από μονη της.
Αλλά ψυχικο θα εκανα.

Ε ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ. Λίγο υπερβολικός, αλλά ΤΥΠΟΣ.