FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Την ίδια σκέψη είχαμε...τυπε απο δευτερα ολοι στα γυμναστηρια![]()
Το Σαββατοκύριακο δεν.......
ούνται? Την ίδια σκέψη είχαμε...τυπε απο δευτερα ολοι στα γυμναστηρια![]()
ούνται? και οχι μονο τυπε
ολες οι διασημες στα γυμναστηρια γαμιουνται
ο ματζεστικ?γιατι ρε τυπε?Βέβαια αυτός που αναφέρει την ιστορία δεν χαρακτηρίζεται και ως ο πλέον αξιόπιστος του φόρουμ.![]()
ο ματζεστικ?γιατι ρε τυπε?![]()
Γιατρέ το χιούμορ του Απόλυτου είναι δυο επίπεδα πάνω από αυτό που λέμε φλεγματικό. Έχω ακούσει ότι κάποτε πέρασε τεστ πολυγράφου αρνούμενος ότι είναι ο Απόλυτος! Οι σφυγμοί του δε, είναι γύρω στους 35 σταθερά και το αίμα του κρύο σαν της σαύρας. Πάρε όλα αυτά υπ' όψιν και βγάλε συμπέρασμα.Ξέρω κι εγώ ρε τύπε; Για φιδέμπορας μου κάνει.
Τον αδικώ λες;![]()

Τύπε ο Αλέφας χέστηκε απ' την χαρά του με την νίκη του Μουρίνιου....πολύ καλοί ο Τέρης, ο Κάχι, ο Τσεκ, ο Χαζάρντ, για κλάματα ο Πελεγρίνης.....χιουμοριστικα ο ανθρωπος γιατρε ειναι 3 κλασεις πανω απ ολους μας τι να λεμε τωρα διαφορα![]()
![]()
![]()
υπαρχουν και καποιες αναλαμπες δεξια και αριστερα αλλα πραγματικα ειναι οαση ο ''τυπος''![]()
τον ειδες στο αρτ σημερα?Τύπε ο Αλέφας χέστηκε απ' την χαρά τους με την νίκη του Μουρίνιου....πολύ καλοί ο Τέρης, ο Κάχι, ο Τσεκ, ο Χαζάρντ, για κλάματα ο Πελεγρίνης.....
Όχι, υπάρχει στο youtube???τον ειδες στο αρτ σημερα?![]()
νομιζω στη σελιδα στο αρτ ισως να υπαρχειΌχι, υπάρχει στο youtube???
Στον Γεωργίου τον άκουσα!!!Γύρισε το σύμπαν ανάποδα ο δάσκαλος με την ανάλυσή του!
ο αβραμης ειναι τυπεΟ απόλυτος είναι αναμφισβήτητα κορυφαία μορφή!
Να δεις πως τα είχα πάρει προχθές που κάποιος νέος έλεγε "Πως μου τη σπάει αυτό το ¨τύπε¨! Κάποιος θα το είπε και τώρα το λένε όλοι"
Είχα δουλειά, αλλιώς θα του έγραφα πως δεν το είπε "κάποιος", αλλά ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ!!
Ο ειδικός λέει ΝΑΙ.οτι και να λεμε ειναι καυλα η ατιμη...
το βυζι ψευτικο ???![]()
![]()

τυχερος ο κολντεμπελα

τυχεροι οσοι την γαμησαν και δεν την παντρευτηκαν τυπετυχερος ο κολντεμπελα![]()