Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οταν επαιζε στο show με ψιλοχαλασε προτιμουσα της αλλες ψωλες...!Αλλα πριν μια 5ετια ηταν ΚΟΛΑΣΗΚαλα..δεν γερναει αυτη η γυναικα...???!!!!
Το απολυτο μιλφακι...![]()
Πολύ καυλιάρα γυναίκα.
Και της αρεσει και το κουλουρι...
Και της αρεσει και το κουλουρι...
Μπορεί να εννοεί τον Κίμων...Και της αρεσει και το κουλουρι...
Μπορεί να εννοεί τον Κίμων...
Οποτε φιλε μου ,στην ταινια του 1985,Ο ταμπτακος στο Ναυτικο ,ήταν 15-16χρονων.Μαλιστα.Δες την ταινια και αν ειναι η Παππα εκει 15-16 χρονων σφυρηξε μου να το δω και εγω.Γεια Βολιωτη.Για να κλείνει το θέμα της ηλικίας της, ο γράφων ως συντοπίτης της και συνομηλικός της σας ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη είναι γεννημένη το 1969 στον Βόλο όπου και σε εφηβική ηλικία -15- έμεινε έγκυος, έφυγε Αθήνα να γεννήσει-καθότι και ο Βόλος ήταν ακόμα μία κλειστή κοινωνία που σχολίαζε- και εκεί άρχισε το επάγγελμα της ηθοποιού στην χρυση εποχή της βιντεοταινίας το 1986..
Η εν λόγω φώτο -από την βιντεοταινία ΧΑΜΑΜ στα 16,17 της-είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του υποκριτικού ταλέντου της τότε (ε, δεν άλλαξε και προς το καλύτερο αυτό ως τώρα).. Παραμένει όμως στα 44 μία υπέροχη γυναίκα..!!!
![]()
Οποτε φιλε μου ,στην ταινια του 1985,Ο ταμπτακος στο Ναυτικο ,ήταν 15-16χρονων.Μαλιστα.Δες την ταινια και αν ειναι η Παππα εκει 15-16 χρονων σφυρηξε μου να το δω και εγω.Γεια Βολιωτη.
Οποτε φιλε μου ,στην ταινια του 1985,Ο ταμπτακος στο Ναυτικο ,ήταν 15-16χρονων.Μαλιστα.Δες την ταινια και αν ειναι η Παππα εκει 15-16 χρονων σφυρηξε μου να το δω και εγω.Γεια Βολιωτη.

Όποτε κι αν γεννήθηκε ήταν και είναι ΜΟΥΝΑΡΑ!!η συγκεκριμένη είναι γεννημένη το 1969
οντως τρελο !!!!! μπραβο χριστιναρα ..ριχνεις κατω ολα τα νιανιαρα τα 20χρανα
Και το κοντοπουτανο Τζο Ντογκου να κοιταει τα λαδια στο ορθιο πισωκολλητο...μουναρα![]()
![]()
![]()
![]()