Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αρχιδια το 1969 γεννηθηκε.
τις πρωτες ταινιες το 1980 τις γυρισε.
50+ ειναι η γκομενα αλλα μικροδειχνει πολυ.
εγώ ευχαρίστως έριχνα χαστούκια και στη προστυχόφατσά της!![]()

εγώ φίλε θα έριχνα και πουτσοσκάμπιλα στη προστυχόφατσά της πριν της χύσω τη μάπα![]()
![]()
Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα αλλα γιατι οχι?εγώ φίλε θα έριχνα και πουτσοσκάμπιλα στη προστυχόφατσά της πριν της χύσω τη μάπα![]()
![]()

Ας πουμε για αλλη μια φορα, οτι η πρωτη της ταινια ηταν το 1987.αχαχαχαχαχαχα γέννησε τον υιό της το 1985, δηλαδή σε ηλικία 16 ετών...από μικρή στο άθλημα![]()
βέβαια εμένα μου φαίνεται μούφα ότι γεννήθηκε το 1969...για 1959 την κόβω..την θυμάμαι από τις βιντεοταινίες του 80, τι στο διάολο από 12 ετών πρωταγωνίστρια ήταν?![]()
![]()
Και η Αλιμπερτη επαιξε την πρωτη της ταινια στα 18 της, το 1981 (ειναι γεννημενη το 1963). Προς τι η εκπληξη?και έπαιξε 18 ετών στην 1η ταινία ;;
Και η Αλιμπερτη επαιξε την πρωτη της ταινια στα 18 της, το 1981 (ειναι γεννημενη το 1963). Προς τι η εκπληξη?
η Αλιμπέρτη είναι δηλαδή 6 χρόνια μεγαλύτερη από την Παππά? 
Κι εγω έτσι ξερω παντως οτι και οι 2 εμφανιστηκαν παρα πολυ μικρες σε ταινιες, οτι η Παππα ήταν ανηλικη οταν εκανε το γιο της και οτι η Αλιμπερτη ειναι στα 48... οποτε λογικα μου φαινονται αυτα που γραφτηκαν παραπανω.
Η αληθεια ειναι οτι τις εχουμε φαει χρονια στη μαπα αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο νομιζουμε.
αααααα επισης η Ναταλια Γερμανου ειναι κανα χρονο μικροτερη απο την Αλιμπερτη :-)
Ακριβως.τι λες ρε φίλε???η Αλιμπέρτη είναι δηλαδή 6 χρόνια μεγαλύτερη από την Παππά?
![]()
![]()
Ακριβως.
τόσο είναιναι ρε κοπελιά, αλλά η Παππά να είναι 42 δεν το πιστεύω, η Αλιμπέρτη 48 το θεωρώ πιο πιθανό![]()
τόσο είναι
διασταυρωμένο ;)
κλείνει τα 42 στις 20 ΙουνίουΟΚ πάσο, μιλφόνι σε ιδανική ηλικία 35-45 ;)