Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.215
- Πόντοι
- 2.606
Έχουν περάσει 3,5 μήνες από τότε, έχω ξεχάσει τα πάνταΔωσε πληροφοριες,υψος,κιλα,εκτοπισμα κατα την εισοδο σε νερο(εκτος αν ειδες και κανενα βιδεο)![]()

Έχουν περάσει 3,5 μήνες από τότε, έχω ξεχάσει τα πάνταΔωσε πληροφοριες,υψος,κιλα,εκτοπισμα κατα την εισοδο σε νερο(εκτος αν ειδες και κανενα βιδεο)![]()
Ε μας αναστατωνεις βραδιατικα και μετα "δεν θυμασαι".Κατι τετοια εγραφες και στο νημα της Δαναης και κοντεψαν να τρελαθουν οι φανς τηςΈχουν περάσει 3,5 μήνες από τότε, έχω ξεχάσει τα πάντα![]()
Εεε μα πες τα...γιατί εγώ σε όσα μέρη και αν εχω πάει καλύτερες γυναίκες από τη μπομπα στην ηλικία της και μετα απο μια γεννα με δίδυμα δεν έχω βρειΠου είναι το έξω ;;;
Πλας Βαντόμ ;
Η ταβέρνα του Τόνυ στο ΛΑ ;;;
Το ριστοράντε ακάντο στο μιλάνο ;;;;
Που είναι το έξω γαμώ το φελέκι μου ;;;
Σε καντίνα στον κηφισό νταλικιέρηδες και ταρίφες θα δεις.
ετοιμάζεσαι να έρθεις είπαμε?Ε μας αναστατωνεις βραδιατικα και μετα "δεν θυμασαι".Κατι τετοια εγραφες και στο νημα της Δαναης και κοντεψαν να τρελαθουν οι φανς της![]()
Φορας και τσεινς στο λαιμο?Μπραβο,εξελιξειςετοιμάζεσαι να έρθεις είπαμε?
κατεβαίνω, μη με στήσεις ξανά
αλυσίδες μη ξεχάσεις και κολλήσουμε...
Πω ρε πουστη
Γυναικάρα ατελείωτη η χριστινα μας
Που είναι το έξω ;;;
Πλας Βαντόμ ;
Η ταβέρνα του Τόνυ στο ΛΑ ;;;
Το ριστοράντε ακάντο στο μιλάνο ;;;;
Που είναι το έξω γαμώ το φελέκι μου ;;;
Σε καντίνα στον κηφισό νταλικιέρηδες και ταρίφες θα δεις.
Τον παίζουμεΕσείς στολίσατε ή τον;
Πως γίνεται να κρατηθούμε όταν βλέπουμε αυτή τη γυναικάρα....Τον παίζουμε
Συναγωνιστές έχω μια ερώτηση....χάζευα τυχαία στο νήμα της χριστινας και το μάτι μου έπεσε σε αυτο το βίντεο...η ερώτηση είναι η εξής...υπάρχει κάποιος εδώ ο οποίος να έχει τη φώτο ή το βίντεο(δεν ξερω τι είναι)που φαίνεται ο κωλος της χριστινας πίσω από τους δύο μπαγλαμάδες?πιστεύω ότι θα είναι μια καλή προσθήκη στο νήμα της να έχουμε μια φώτο ή βίντεο που να φαίνεται ο πάτος της χωρίς κανένα ρετούς...ευχαριστώ εκ των προτέρων
Από τις πιο όμορφες γυναίκες η Χριστίνα Μπόμπα.Συναγωνιστές έχω μια ερώτηση....χάζευα τυχαία στο νήμα της χριστινας και το μάτι μου έπεσε σε αυτο το βίντεο...η ερώτηση είναι η εξής...υπάρχει κάποιος εδώ ο οποίος να έχει τη φώτο ή το βίντεο(δεν ξερω τι είναι)που φαίνεται ο κωλος της χριστινας πίσω από τους δύο μπαγλαμάδες?πιστεύω ότι θα είναι μια καλή προσθήκη στο νήμα της να έχουμε μια φώτο ή βίντεο που να φαίνεται ο πάτος της χωρίς κανένα ρετούς...ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παιζει να έχεις τη φώτο ή βίντεο που ανέφερα παραπάνω?Από τις πιο όμορφες γυναίκες η Χριστίνα Μπόμπα.
Τρομερή φωτό αυτή της Χριστινάρας,αν τη δούμε.Παιζει να έχεις τη φώτο ή βίντεο που ανέφερα παραπάνω?