Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγώ γουστάρω φουλ σε σύγκριση με μικροκαμωμένεςΣτη 4η φώτο το μέγεθος της λεκάνης δεν κρύβεται...
Πολυ τυχεροι οι γαμιαδες της...Ο προσωπικός της φωτογράφος πρέπει να έχει μπόλικο καλό υλικό...
Ειδικά με εσώρουχα με διαφάνειες που εμείς βλέπουμε τις ρετουσαρισμένες/blurred εκδοχές και αυτός έχει κάθε λεπτομέρεια ξεκάθαρη.
Στη 4η φώτο το μέγεθος της λεκάνης δεν κρύβεται...
Η αναφορά μου σε σωματικά χαρακτηριστικά δεν εμπίπτει στο πλαίσιο του προσωπικού γούστου, το οποίο είναι ξεχωριστό για τον καθένα μας και απολύτως σεβαστό,Εγώ γουστάρω φουλ σε σύγκριση με μικροκαμωμένες
Πληθυντικό βλέπω.Πολυ τυχεροι οι γαμιαδες της...
Τον τελευταίο χρονο εχει ανεβει πολυ, κατι μου λεει ότι την εχουν ξεκαπνισει καλα...
Πληθυντικό βλέπω.
Ποιος λες να της τον περνάει πέραν του ανδρός της;

Έχει πει ότι είχε ζοριστεί μετά τη γέννα(λογικό ειδικά με δίδυμα) και της πήρε 2 χρόνια να ξανανοιώσει ερωτική.Τον τελευταίο χρονο εχει ανεβει πολυ, κατι μου λεει ότι την εχουν ξεκαπνισει καλα![]()
Η μιλφαρα της διπλανής πόρτας έχει αυτά ακριβώς για αυτό μας καβλώνειΙσχυει...εχει κυτταριτιδα...ραγαδες κτλ κτλ...δεν ξερω για εσας εμενα παντως μου φαινεται πιο σεξυ απο ποτε η καυλα Χριστινα
Το καλύτερο υλικό θα έχειΟ προσωπικός της φωτογράφος πρέπει να έχει μπόλικο καλό υλικό...
Ειδικά με εσώρουχα με διαφάνειες που εμείς βλέπουμε τις ρετουσαρισμένες/blurred εκδοχές και αυτός έχει κάθε λεπτομέρεια ξεκάθαρη.
Στη 4η φώτο το μέγεθος της λεκάνης δεν κρύβεται...
Να για αυτό μας κάνει τέντα, είναι μια καθημερινή μούναρα,που δεν κάθεται να φτιάξει οποία ατέλεια,αλλά το δείχνειΙσχυει...εχει κυτταριτιδα...ραγαδες κτλ κτλ...δεν ξερω για εσας εμενα παντως μου φαινεται πιο σεξυ απο ποτε η καυλα Χριστινα
Ποοο ρε πουστη...για πολλά γαμησια είναι η μιλφαρα
Να μην σταματάς από το γάμησει με την μιλφαραΠοοο ρε πουστη...για πολλά γαμησια είναι η μιλφαρα
Μάλλον. Τουλάχιστον δείχνει έτσι.Τον τελευταίο χρονο εχει ανεβει πολυ, κατι μου λεει ότι την εχουν ξεκαπνισει καλα![]()