kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.418
- Πόντοι
- 3.506
Αν ισχυει αυτο (που χλωμο το κοβω) με ξενερωσε απιστευτα η Χριστιναρα...Δεν προκειται να τον ξαναπαιξω για παρτη της,αυτο ηταν...Ρε τι γαμάει ο Άδωνις!!!

Αν ισχυει αυτο (που χλωμο το κοβω) με ξενερωσε απιστευτα η Χριστιναρα...Δεν προκειται να τον ξαναπαιξω για παρτη της,αυτο ηταν...Ρε τι γαμάει ο Άδωνις!!!

Πιθανότερο είναι να την έχει γκόμενα η Ευγενία παρά ο μπουμπούκοςΈτσι και ισχύει αυτό φεύγω από το μπου
τύπε που να λεγανε στον γιγου πριν χρονια οτι στο μελλον θα την μαρκαλευε ο τηλεπλασιεΈτσι και ισχύει αυτό φεύγω από το μπου

ποσοστα παιρνεις τυπε και το σπαμμαρεις ;Η σημερινή φήμη για Άδωνι και Ευγενία έχει ως τρίτο πρόσωπο την Κολέτσα!!!
Θα ήθελα να το δω αυτό...πάντως αν εθιγη η Ευγενία είμαι πρόθυμος να την παρηγορήσω.Πιθανότερο είναι να την έχει γκόμενα η Ευγενία παρά ο μπουμπούκος![]()
Development minister's wife seduces Greek dog singer while minister watches by praying and reading North Macedonian history.Πιθανότερο είναι να την έχει γκόμενα η Ευγενία παρά ο μπουμπούκος![]()
Επεσα κατω τυπε μου...Development minister's wife seduces Greek dog singer while minister watches by praying and reading North Macedonian history.
![]()

θα ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ , πες του ειναι επειγονπρεπει να παρει θεση ο ροπαο...ειναι σοβαρα τα πραγματα
Εύγεναρα μου γειά σου πάρτα όλα δικά σουουουουου!!!!!Development minister's wife seduces Greek dog singer while minister watches by praying and reading North Macedonian history.
![]()
Κυριλέ καύλα στον υπέρτατο βαθμό....Development minister's wife seduces Greek dog singer while minister watches by praying and reading North Macedonian history.
![]()

Με ρωτάς για να τις ποστάρω και να τον παιξεις;Εύγεναρα μου γειά σου πάρτα όλα δικά σουουουουου!!!!!
Πλην της Γιαμαλη,της Μερόπης Τζουφη και της Αυτοκράτειρας Θεοδώρας Τζάκρη έχετε τέτοιες στο τσυριζοτσαρδι σας;
Μου αρκεί που σε εντυπωσίασε το δικό μας κορίτσι ...όπως είπε ο Δημήτρης Δανίκας ( αριστερός δημοσιογράφος) ..."οι πιο ωραίες γυναίκες στην πολιτική είναι οι Δεξιές"...φαντάζομαι τι αρβύλες και αξύριστες μασχάλες έβλεπε ο καημένος .Με ρωτάς για να τις ποστάρω και να τον παιξεις;
Ψαξε και θα βρεις , οι αυνανισμοί κοποις κτωνται.
Όντως τυπε...Μου αρκεί που σε εντυπωσίασε το δικό μας κορίτσι ...όπως είπε ο Δημήτρης Δανίκας ( αριστερός δημοσιογράφος) ..."οι πιο ωραίες γυναίκες στην πολιτική είναι οι Δεξιές"...φαντάζομαι τι αρβύλες και αξύριστες μασχάλες έβλεπε ο καημένος .
Πιο αντιπροσωπευτικό πλάνο δεν μπορούσες να βρεις;Χωρίς Ελένη Λουκα;Αισχος!!!!Όντως τυπε...
Παίζει μεγαααααλο ρόλο αυτό, από τσουβάλιασμα καλά πάει ο νεοέλληνας.
![]()