Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 12.755
- Πόντοι
- 2.256
Ποια σκηνή είναι αυτή με το σκουιρτ
Νέα συνέντευξη, δύο στις τρεις φράσεις της ήταν πόσο γουστάρει τις μαύρες ψωλές
Ποια σκηνή είναι αυτή με το σκουιρτ
Νέα συνέντευξη, δύο στις τρεις φράσεις της ήταν πόσο γουστάρει τις μαύρες ψωλές
Όχι, δεν υπάρχει anal στην σκηνή.Ass to mouth ;
Αν δεν βγάλει anal τι να δεις.....Όχι, δεν υπάρχει anal στην σκηνή.
Θα το δώσει και αυτό είναι δεδομένο με αυτή την εταιρεία παραγωγής. Απλά 1ον το παίζει δύσκολη για να ανεβάσει το κασέ και 2ον επειδή θα καυλώσει τον κόσμο δύσκολα να το βγάλει μετά από το μενού, θα υπάρχουν απαιτήσεις. Αργά ή γρήγορα θα το κυκλοφορήσει.Ass to mouth ;
Καλά το πάει.
Με τον δικό της κώλο τι θα γίνει;
Που το ξέρεις έχεις καμία πληροφορία; Ενημέρωσε των κόσμοοχι μόνο εγώ,και με μαύρο δεν ηταν η πρωτη της φορα στην ταινία,είχε ξανακάνει
εχει πει τοσες φορες οτι δεν της αρεσειΠου το ξέρεις έχεις καμία πληροφορία; Ενημέρωσε των κόσμο
πατουσακια για τρελο γλυψιμο!!
Για το ότι έχει πάει και πριν τις τσόντες με μαύρους αναφαιρομουν στο σχόλιο της Αγγελικήςεχει πει τοσες φορες οτι δεν της αρεσει
και δευτερον αν το δωσει απο τωρα δε θα εχει κατι αλλο να δωσει
αρα θα το δωσει πιο μετα
Πόσο σε νιώθω αν και έχω την εντύπωση πως δεν είμαστε μόνοι!Ειπα ποτε πως ειμαι εναντια? Συμπαθω πολυ τις πουτανες, τις πληρωνεις μπροστα και τις γαμας οσο εκφυλα γουσταρεις και αντεχει και η ιδια φυσικα. Η πρωην μου μου κοστισε μια περιουσια, ηταν συντηριτικη στο κρεβατι και τελικα χωρησαμε
Xριστινακι αφου τα βλεπειs τα σχολια και γελαs ...αρα ειρωνευεσαι .... πολυ μαγκια λογου.. Αλλα... οταν εισαι 20-22χρ πανεμορφη, νεο κοριτσι στο ανθοs στην ηλικια σου και εισαι στην βιζιτα - πορνεια με την θεληση σου και σε γραφειο δεν εχειs το δικαιωμα να μιλαs. Οταν σε επαιρνε βιζιτα καποιοs η ζευγαρια κτλ και εχειs Μια τιμη εισαι σαν τιs τοματεs και τα αγγουρια στην λαικη αλλα...που να το καταλαβειs...οπωs οταν καποιοs σε παιρνει για 1 η 2 ωρεs βιζ. οτι κ να κανειs οτι σε εχει .... γραφεται για παντα ....τα λεφτα θα φαγωθουν ενω το αλλο μενει για παντα .... αλλα..που να το καταλαβειs. Κατσε εκει στο στριπ να σε παιρνουν ματι τα πιτσιρικια, και να μεγαλωσειs στο μυαλο. Εισαι κ πολυ ομορφη κ εξυπνη αν θεsΣυγγνώμη που θα σας χαλάσω το όνειρο αλλά επειδή σας βλέπω να αγχώνεστε, και τον Παπανδρέου (μεγάλη η χάρη του) τρίτο ξάδερφο να είχατε, ραντεβού δεν θα με πάρετε.. Γιατί πολύ απλά δεν κάνω!
Σας ευχαριστώ για τα -κατά τα άλλα- γλυκουλικα σχόλια σας, τα διαβάζω στις πολύωρες πτήσεις μου και γελάω. Μου φτιάχνετε πάντα τη διάθεση! Να είστε καλά, υγεια να έχετε να συνεχίζετε να μας κράζετε! Όταν σταματήσετε να με κράζετε τότε θα είναι που θα υπάρχει το πρόβλημα .. Τα φιλιά μου σε οοοολους![]()
τύπε άσχημο και αχρείαστο...Xριστινακι αφου τα βλεπειs τα σχολια και γελαs ...αρα ειρωνευεσαι .... πολυ μαγκια λογου.. Αλλα... οταν εισαι 20-22χρ πανεμορφη, νεο κοριτσι στο ανθοs στην ηλικια σου και εισαι στην βιζιτα - πορνεια με την θεληση σου και σε γραφειο δεν εχειs το δικαιωμα να μιλαs. Οταν σε επαιρνε βιζιτα καποιοs η ζευγαρια κτλ και εχειs Μια τιμη εισαι σαν τιs τοματεs και τα αγγουρια στην λαικη αλλα...που να το καταλαβειs...οπωs οταν καποιοs σε παιρνει για 1 η 2 ωρεs βιζ. οτι κ να κανειs οτι σε εχει .... γραφεται για παντα ....τα λεφτα θα φαγωθουν ενω το αλλο μενει για παντα .... αλλα..που να το καταλαβειs. Κατσε εκει στο στριπ να σε παιρνουν ματι τα πιτσιρικια, και να μεγαλωσειs στο μυαλο. Εισαι κ πολυ ομορφη κ εξυπνη αν θεs
τύπε άσχημο και αχρείαστο
αποψη σου τυπε , αν το δεχεσαι να βλεπει τα σχολια και να γελαει, 22-23 χρ κοπελιτσατύπε άσχημο και αχρείαστο...
τύπε κι εμείς γελάμε με πάαααρα πολλά σχόλια, αυτή δε θα γελάει?αποψη σου τυπε , αν το δεχεσαι να βλεπει τα σχολια και να γελαει, 22-23 χρ κοπελιτσα