Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν πάντως όλοι όσοι έχουμε κάποια λεφτά στις τράπεζες τα σηκώσουμε ξαφνικά, θα καταρρεύσει μια ώρα αρχύτερα το σύστημα.
Ψυχραιμία παίδες.
Αυτό που έγινε με το ΧΑΑ το 2000 όταν οι φοβισμένοι "επενδυτές" στην πρώτη έντονη διόρθωσηάρχισαν να πουλάνε όσο όσο τις μετοχές τους.

Αν και ήθελα να αποφύγω χαρακτηρισμούς,για εσένα θα κάνω εξαίρεση...
Πόσο μαλάκας είσαι ρε πάπια;Επειδή ο Σημίτης είπε ότι θα πήγαινε στις 7000 μονάδες το έδεσες κόμπο εσύ;Και αν θέλεις να σου πω,θα πήγαινε.Γιατί,είχε πρόβλημα η οικονομία;Είχε κλείσει καμία μεγάλη επιχείρηση εισηγμένη στο ΧΑΑ;Απλώς αυτοί που είχαν αγοράσει στις 4-5000 μονάδες πούλησαν.Και επειδή οι χέστες δήθεν επενδυτές-σαν εσένα προφανώς-είδαν πτώση και άρχισαν να πουλάνε μαζικά έπεσε το ΧΑΑ.Και πριν λίγες ημέρες μας έλεγαν ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να φοβάται,και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις,άρχισαν τα προβλήματα.Αν εσύ δεν ξέρεις και τις απλές έννοιες του χρηματιστηρίου,δε σου φταίει κανείς Σημίτης.Αλλά είσαι τόσο μαλάκας,που ακούς το κωλοπαίδι τον Τσίπρα,ο οποίος οσονούπω θα αρχίσει τις τεμενάδες στον Γιωργάκη,και θα παρακαλάει να συνεργαστούν,όπως άρχισε να κάνει ο αξύριστος.
Όσον αφορά εμένα παλιομαλάκα,απλώς θεώρησα ότι πολλές μετοχές ήταν υπερτιμημένες,και δεν ήθελα να αγοράσω.Ρευστοποίησα και κράτησα τα χρήματα μου.Εγώ δεν είμαι μαλάκας όπως άλλοι που μαζεύουν λογιστικά κέρδη 200% και δεν ρευστοποιούν.Αν εσύ θεωρείς ότι πρέπει να κρατήσεις μέχρι τέλους τις μετοχές ακόμα και όταν έχεις γράψει μεγάλα λογιστικά κέρδη,είσαι από αυτούς που έχασαν και βρήκαν εξιλαστήρια θύματα αλλού.Να ξέρεις ότι στα χρηματιστήρια η απληστία πληρώνεται.Αν και για τους ομοίους σου και η απλυσιά είναι πρόβλημα.Διότι ως γνωστόν,αν περάσεις δίπλα από Συνασπισμίτη,ή θα βρωμάει σκατίλα ή βενζίνη από τις μολότωφ...Άντε,πήγαινε να παλαμοκροτήσεις-όπως έλεγε και ο Ζήκος-τον αγωνιστή καταληψία αρχηγό σου.Τα χρηματιστήρια είναι για όσους ξέρουν ή θέλουν να μάθουν,και όχι για πάπιες.
αντε να γαμηθουμε ολα τα μουνοπανα τα αμερικανακια..........

ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Αν και ήθελα να αποφύγω χαρακτηρισμούς,για εσένα θα κάνω εξαίρεση...
Πόσο μαλάκας είσαι ρε πάπια;
Αν και ήθελα να αποφύγω χαρακτηρισμούς,για εσένα θα κάνω εξαίρεση...
Πόσο μαλάκας είσαι ρε πάπια;Επειδή ο Σημίτης είπε ότι θα πήγαινε στις 7000 μονάδες το έδεσες κόμπο εσύ;Και αν θέλεις να σου πω,θα πήγαινε.Γιατί,είχε πρόβλημα η οικονομία;Είχε κλείσει καμία μεγάλη επιχείρηση εισηγμένη στο ΧΑΑ;Απλώς αυτοί που είχαν αγοράσει στις 4-5000 μονάδες πούλησαν.Και επειδή οι χέστες δήθεν επενδυτές-σαν εσένα προφανώς-είδαν πτώση και άρχισαν να πουλάνε μαζικά έπεσε το ΧΑΑ.Και πριν λίγες ημέρες μας έλεγαν ότι η Ευρώπη δεν πρέπει να φοβάται,και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις,άρχισαν τα προβλήματα.Αν εσύ δεν ξέρεις και τις απλές έννοιες του χρηματιστηρίου,δε σου φταίει κανείς Σημίτης.Αλλά είσαι τόσο μαλάκας,που ακούς το κωλοπαίδι τον Τσίπρα,ο οποίος οσονούπω θα αρχίσει τις τεμενάδες στον Γιωργάκη,και θα παρακαλάει να συνεργαστούν,όπως άρχισε να κάνει ο αξύριστος.
Όσον αφορά εμένα παλιομαλάκα,απλώς θεώρησα ότι πολλές μετοχές ήταν υπερτιμημένες,και δεν ήθελα να αγοράσω.Ρευστοποίησα και κράτησα τα χρήματα μου.Εγώ δεν είμαι μαλάκας όπως άλλοι που μαζεύουν λογιστικά κέρδη 200% και δεν ρευστοποιούν.Αν εσύ θεωρείς ότι πρέπει να κρατήσεις μέχρι τέλους τις μετοχές ακόμα και όταν έχεις γράψει μεγάλα λογιστικά κέρδη,είσαι από αυτούς που έχασαν και βρήκαν εξιλαστήρια θύματα αλλού.Να ξέρεις ότι στα χρηματιστήρια η απληστία πληρώνεται.Αν και για τους ομοίους σου και η απλυσιά είναι πρόβλημα.Διότι ως γνωστόν,αν περάσεις δίπλα από Συνασπισμίτη,ή θα βρωμάει σκατίλα ή βενζίνη από τις μολότωφ...Άντε,πήγαινε να παλαμοκροτήσεις-όπως έλεγε και ο Ζήκος-τον αγωνιστή καταληψία αρχηγό σου.Τα χρηματιστήρια είναι για όσους ξέρουν ή θέλουν να μάθουν,και όχι για πάπιες.
ααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πεστα μωρη παπια το πασοκ φταιει και γιαυτο που γινεται σημερα στο χρηματηστηριο και το πασοκ φταιει που παει για δευτερο κραχ στην αμερικη και το πασοκ φταιει που αλλα λεει ο αλαβανος και αλλα ο τσιπρας!!!! α ρε παπια για ολα το πασοκ φταιει!!!!!!Λαμπρά.
Για να μου δώσεις μια απλή απάντηση στην ερώτηση που σου έκανα, πρέπει να ανακατάψεις τον Τσίπρα, ενδεχομένως δε και τους Ταλιμπάν.
Αγοράκι, δεν είσαι μόνο μαλάκας.
Προφανώς είσαι και διαπλεκόμενος εκείνης της περιόδου με το σκάνδαλο στο ΧΑΑ.
Αλλά θα έπρεπε να πήγαινες τότε σ' αυτούς που έχασαν τότε τα πάντα να πουλήσεις πνεύμα.
Και θα βλέπαμε αν θα την εβγαζες χωρίς πίσσα και πούπουλα.
πεστα μωρη παπια το πασοκ φταιει και γιαυτο που γινεται σημερα στο χρηματηστηριο και το πασοκ φταιει που παει για δευτερο κραχ στην αμερικη και το πασοκ φταιει που αλλα λεει ο αλαβανος και αλλα ο τσιπρας!!!! α ρε παπια για ολα το πασοκ φταιει!!!!!!![]()
![]()
πρέπει να ανακατάψεις τον Τσίπρα, γεια σου παπια με τα σωστα ελληνικα σου κανε μας μαθηματα !!!!!!!!!!!!!!!Λαμπρά.
Για να μου δώσεις μια απλή απάντηση στην ερώτηση που σου έκανα, πρέπει να ανακατάψεις τον Τσίπρα, ενδεχομένως δε και τους Ταλιμπάν.
Αγοράκι, δεν είσαι μόνο μαλάκας.
Προφανώς είσαι και διαπλεκόμενος εκείνης της περιόδου με το σκάνδαλο στο ΧΑΑ.
Αλλά θα έπρεπε να πήγαινες τότε σ' αυτούς που έχασαν τότε τα πάντα να πουλήσεις πνεύμα.
Και θα βλέπαμε αν θα την εβγαζες χωρίς πίσσα και πούπουλα.

Να χαρώ την κοινωνική σου μόρφωση, που έλεγε και ο περσόνα.
Δεν θα με εξέπληττε αν είσαι ένα απο τα λαμόγια του ΧΑΑ το 1999.
Με εκπλήσσει όμως που ακόμα κάθεσαι με τις ώρες εδώ μέσα, ποστάροντας τσόντες και περιμένοντας να σε κάνουν Μοντ.
Πως βλέπετε τη σημερινή πτώση?
πόσο τον βλέπεις να πηγαίνει?
το ελληνικό θα ακολουθήσει?
για πετρέλαιο τι βλέπετε δηλ εσεις του χωρου? Μόλις χθες διαβασα οτι η ζώνη 83-87 θα αντεξει και από θα ξεκινησει νεα ανοδική.Επειδή είμαι μέσα στα πράγματα (χρηματοοικονομικά) έχω πεί από παλιά σε γνωστούς ότι θα πάει κάτω από τις 2000. Κάπου γύρω στα 1850-1880 μπαίνουμε με τα ταμπούνια!!! Και το πετρέλαιο θα το δεις πολύ χαμηλά.