Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και ξεκαθαρίζω πως η "χαρά" μου δεν έχει να κάνει με την επέμβαση των Αμερικανών στη Συρια.
Είμαι εναντίον κάθε πολέμου.
Η πραγματική χαρά είναι για τα μικρά και ανόητα "τενεκεδάκια" που τόλμησαν να αμφισβητησουν τον ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ στις προβλέψεις του.
Μέσα στις επόμενες μέρες print στο 1.460, ταλαιπωρία επιστροφή για στηριξη και να πάρει ανάσα και δυνάμεις στο 1430 που θα το κάνει βάση και μετά πάει για ψηλότερα.
Ιεραπόστολεεεεεε Πάρε μου μια πίπααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα ειχε η γιαγια μου ροδες , θα ητανε πατινιαμα παμε στη δραχμη θα χεστω στο ταληρο δε ξεκουναω με τιποτα απο εδω
Για να ξαμοληθούν τα λαγωνικά του σάιτ να μας που ποιος ειναι ο "λιράτος":

Καλα χρυσες λιρες σε θυριδα ,ποσες ουγγιες μαλακας ειναι ο λιρατος ???
1 κλοπηΓιατι ρε παιδια????Τι προβλημα υπαρχει με τις λιρες σε θυριδα????
1 κλοπη
2 πραξη νομοθετικου περιεχουμενου για ανοιγμα θυριδας παρουσια δικαστικου επιμελητη σε περιπτωση κουρεματος .....
Το 2ο ειναι το σιγουρακι σε περιπτωση που συμβει κατι αναλογο με αυτο που εγινε στην κυπρο

Ξυπνα τους ρε ποδολαγνε, Ιq ραδικιου εχουνε μερικοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι άμα έχεις ψωνίσει κι από μαύρη αγορά....τον ηπιες...
Και ξεκαθαρίζω πως η "χαρά" μου δεν έχει να κάνει με την επέμβαση των Αμερικανών στη Συρια.
Είμαι εναντίον κάθε πολέμου.
Η πραγματική χαρά είναι για τα μικρά και ανόητα "τενεκεδάκια" που τόλμησαν να αμφισβητησουν τον ΠΟΔΟΛΑΓΝΟ στις προβλέψεις του.
Μέσα στις επόμενες μέρες print στο 1.460, ταλαιπωρία επιστροφή για στηριξη και να πάρει ανάσα και δυνάμεις στο 1430 που θα το κάνει βάση και μετά πάει για ψηλότερα.
Ιεραπόστολεεεεεε Πάρε μου μια πίπααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα 1311 ο χρυσος![]()
Ο χρυσός ετοιμάζεται για ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΤΙΑ. Μέχρι μέσα/τέλη Οκτόμβρη θα σπάσει μέχρι και τα 1100.
Κοιτάζω για ένα στόχο γύρω στο 800-1000.
Όποιοι αγοράσουνε εδώ χρυσό ( η γενικότερα μέταλλα όπως ασήμι,πλατίνα ..) θα φάνε μεγάλη σφαλιάρα.
Kάτω από τα 1.000 επιμένει και η Goldman.
Για μένα το 1.200 είναι το σημείο μηδέν. Κάτω από τα 1.200 δεν πιστεύω πως θα πέσει γιατί εκεί είναι το κόστος εξόρυξης του μετάλλου.
Επειδή ποτέ στην ζωή μου δεν ήμουν δογματικός (αντίθετα με ορισμένους εδώ μέσα που κρατουσαν μετοχές της Εθνικής από τα 25 ευρώ έως σήμερα που βρίσκεται στα 30 "παλαιά" λεπτά (μην ξεχνάμε το ριβερς σπλιτ 1/10 που προχώρησε η τράπεζα!)).... επειδή λοιπόν δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ δογματικός προχώρησα ήδη σε άμεση ρευστοποίηση όλου του πακέτου στα στοπ λος των 1.350 εξασφαλίζοντας ένα μεσοσταθμικό κέρδος 12% μέσα σε λίγους μηνες
Κι αυτό μόνο επειδή μιλάμε για ETF (χρυσοχαρτα) όχι για χρυσό σε φυσική μορφή, το ξεκαθαρίζω.
Ο χρυσούλης μου, το αληθινό βαρβαρικό μέταλλο, βρίσκεται ανέπαφος στη θέση του και κάνω χρυσοντουζάκια κάθε μέρα όπως ο Σκρουτζ Μακ Ντακ...
Και θα μένει ανέπαφο για έναν και μόνο λόγο. Όσο ο άγριος καπιταλισμός θα επιδιώκει να λύνει τις διαφορές του με τα όπλα και με ιμπεριαλιστικές πρακτικές, τόσο πιο ασφαλές καταφύγιο θα γίνεται ο χρυσός σε φυσική μορφή.
Και κάτι ακόμα γιατί πολλοί ενδιαφέρονται για χρυσό και με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές.
Το κόστος εξόρυξης του μετάλλου σήμερα στα ορυχεία, αδυνατεί να πέσει κάτω από τα 1.200 δολάρια.
Αν η τιμή σποτ, πέσει κάτω από τα 1.200 και μείνει σταθερή κάτω από τα 1.000 περισσότερο από έξι μήνες, τα περισσότερα ορυχεία θα αναγκαστούν να αναστείλουν τις εργασίες εξόρυξης.
Αυτό θα σημάνει αυτόματα το στράγγισμα της αγοράς, διότι ήδη αυτην την στιγμή η ζήτηση φυσικού σε σχέση με την προσφορά είναι 2 φορές μεγαλύτερη.
Φυσικό επόμενο είναι λοιπόν η τιμή να εκτοξευτεί ξανά πάνω από τα 1.200 δολάρια ώστε να ξαναανοίξουν τα ορυχεία.
Αυτά είναι μέσα σε απλές γραμμές τα "παιχνιδάκια" των χαρτογιακάδων.
Η ουσία όμως δεν θα αλλάξει.
Ο χρυσός είναι το απόλυτο asset για τα επομενα χρόνια.
Υ.Γ.
Η μοναδική περίπτωση να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση είναι να βρεθεί νέο καύσιμο για τον πλανήτη, εκτός του πετρελαίου. Η τιμή του πετρελαίου θα μηδενιστεί.
Μόνο σε αυτήν την περίπτωση ο χρυσός θα γυρίσει αρνητικός και θα πάψει να είναι ασφαλές καταφύγιο.
Δείτε το corellation μεταξύ των 2 σε γράφημα. Είναι παραπάνω από εμφανές η ταυτοποίηση κίνησης.
Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να το καταλάβεις...
Να σου κανω μια αδιακριτη ερωτηση...?
Τα τελευταια 4-5 χρονια, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, εχεις βγει κερδισμενος ή χαμενος απ' αυτα που κανεις?
Για να γινω πιο σαφης: Εχεις βγαλει πανω απο 25% αποδοση (=κερδισμενος, με βαση τραπεζικα επιτοκια και ομολογα) ή κατω απο 20% (χαμενος)?