Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
λοιπόν μάγκες χρειάζομαι βοήθεια..δεν έχω τρομέρες γνώσεις απο χρηματιστήρια αλλά γουστάρω την όλη φάση.ειμαι εξωτερικό και θέλω να αρχ'ισω να παίζω με μετοχές .τι πρεπει να κάνω?ευχαριστω αν θελετε βοηθηστε
να δοκιμάσω θέλω δεν έχω σκοπό να πουλήσω το σπίτι μου...msx κανένα 1000 ευρω θα ρίξωπούσαι φιλαράκο.. δεν πάνε μικροί μεγάλοι στα καφενεία... κάτσε καλύτερα και ρούδφα το αυγό σου, γάμα και κανένα μουνάκι εξωτερικού . .αυτά τα σπόρ είναι επικίνδυνα...
λοιπόν μάγκες χρειάζομαι βοήθεια..δεν έχω τρομέρες γνώσεις απο χρηματιστήρια αλλά γουστάρω την όλη φάση.ειμαι εξωτερικό και θέλω να αρχ'ισω να παίζω με μετοχές .τι πρεπει να κάνω?ευχαριστω αν θελετε βοηθηστε
παιδια αν εχω αγορασει ενα χ ποσο ας πουμε στα 2 ευρο και η μετοχη πεσει και παει 1 ευρω και αγορασω στο 1 ευρω 2χ (τα διπλασια χρηματα που ειχα βαλει) ο μεσος ορος πως διαμορφωνεται?
[/quote
ααα είναι τόοοοσο εύκολα να παίξεις και να χάσεις
παιδια αν εχω αγορασει ενα χ ποσο ας πουμε στα 2 ευρο και η μετοχη πεσει και παει 1 ευρω και αγορασω στο 1 ευρω 2χ (τα διπλασια χρηματα που ειχα βαλει) ο μεσος ορος πως διαμορφωνεται?
χαρτοφιλάκιο ανοίγω πώς???έπειτα πως πιστευω για αρχή τράπεζες όπου δεν υπάρχουν και πολλά σκαπανεβάσματα..πώς βλέπω όλα αυτά που έιπες.υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δώ?Και για να ξεκινήσεις το γινόμενο του αριθμού των μετοχών επί της τιμής είναι η χρηματιστηριακή αξία. Από τον ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης μπορείς να εκτιμήσεις την πραγματική αξία μιας εταιρίας. Όταν η πραγματική αξία είναι μικρότερη από την χρηματιστηριακή μπορείς να αγοράσεις. ( αρκεί η πραγματική να προκύπτει από τίμιους υπολογισμούς και όχι από λαδώματα επιτροπών , μαγειρέματα λογιστών , μαϊμού μη λειτουργικά κέρδη , και ενδοομιλίκες συναλλαγές). Όταν κάνεις την ερευνά σου και βρείς δυο τρείς περιπτώσεις , πήγαινε για την μπύρα με τους φίλους σου και την επόμενη αγόρασε
![]()
![]()
φιλικη συμβουλη: μην 'παιξεις' Χρηματιστηριο
Είναι το λεγόμενο μουαγιέν στους χρηματιστικομούριδες ή χρηματοοικονομική αναπροσαρμογή της τιμής κτίσης για τους πιο intelectuelle... πρόσθεσε πόσα χρήματα έδωσες συνολικά και διαίρεσε το με τον αριθμό των μετοχών.
Κάνε το αντίθετο από όσα προτείνουν οι ειδικοί.
Πάνω από 8% κέρδη πουλάς.
Πάνω από 8% ζημιές πουλάς
Απαγορεύεται το μουαγιέν!
Ποτέ μην βάλεις περισσότερα λεφτά από όσα έχεις αποφασίσει στην αρχή.
Διάλεγε μετοχές χαμηλού ρίσκου εκτός αν έχεις εσωτερική πληροφόρηση.
Μελέτησε κάποιο βιβλίο τεχνικής ανάλυσης. Βοηθάει σε αρκετές περιπτώσεις.
Οι μετοχές κάνουν κύκλο. Μελέτησε τα ιστορικά στοιχεία της μετοχής που σε ενδιαφέρει. Το πρόγραμμα metastock ή κάποιο αντίστοιχο θα σε βοηθήσει.
Και έχε υπ’ όψη σου ότι στο χρηματιστήριο κερδισμένοι είναι λίγοι αφού κέρδος είναι μόνο τα λεφτά που βάζεις στην τσέπη και όχι το χαρτοφυλάκιο.
σοφά πολύ τα λόγια σας!!σαν πρώτη κίνηση τη πρέπει να κάνω???πως να αρχίσωΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου !!
χαρτοφιλάκιο ανοίγω πώς???έπειτα πως πιστευω για αρχή τράπεζες όπου δεν υπάρχουν και πολλά σκαπανεβάσματα..πώς βλέπω όλα αυτά που έιπες.υπάρχει κάποιο site που μπορώ να δώ?
ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ άρα δεν είναι εποχή για επενδύσεις ... μάλλον χαμένος θα βγεις μεσομακροπρόθεσμα ... εάν θες να το κάνεις για την καβλα σου και μόνο κάνε το
σε περιπτωση πτωχευση της Χωρας με το χρηματιστηριο τι γινεται?