Νέα

Χοντρές/παχουλές σε μπουρδέλα και studio

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

tyler77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1.340
Πόντοι
201
φιλε mature εννοουσα!! sorry

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760

φιλε μου, τότε  θα σε ενδιαφέρουν μάλλον και αυτές που παίζουν στο Ιουλιανού 71 =υπόγειο

ΩΩωππααα!!!!Ερώτηση:Στο Ιουλιανού 71 τι παίζει πια τώρα που δεν είναι η Νανά????Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσεις τους χοντροfans είτε εδώ είτε στο παρόμοιο θέμα με τίτλο "Χοντρές σε bourdel area".

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
ΩΩωππααα!!!!Ερώτηση:Στο Ιουλιανού 71 τι παίζει πια τώρα που δεν είναι η Νανά????Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσεις τους χοντροfans είτε εδώ είτε στο παρόμοιο θέμα με τίτλο "Χοντρές σε bourdel area".
Πριν καμμια βδομάδα είδα ενα MILF ~50 που δούλευε πριν 2-3 χρόνια στους δρόμους του Μεταξιού. Δήλωνε Σαλονικιά και άντεχε σε γερό σφυροκόπημα στο κουλούρι. Μόνο για hard-core μιλφάδες όμως, οι άλλοι ας προσπεράσουν. Από κιλά πάντως(για να μην ξεχναμε και το θέμα μας) μέτρια πράγματα, πρός το χοντρούλα θα έλεγα.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
TYLER ΤΣΙΜΠΑ ΤΑ!

kopros77

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
φιλαρακι MATURELOVERR τα λινκ ειναι νεκρα δυστιχος.....

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξερει κανεις?η ελλη η προεδρος ειναι τρανς?

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
99,9% +1 απο εμενα ....ναι ειναι... ειναι... TRANSFORMER... :rockon:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Δεν κατάφερα συνάδελφοι να βρεθώ στην Αθήνα και έχω αγανακτήσει....Τη μισή Β.Ελλάδα έχω γυρίσει και χοντρές δεν υπάρχουν πια πουθενά!!!!Όλο κάτι πιπινάκια για clubbing και κάτι καμένες μαύρες...Χάλι μαύρο!Ο Deicidious αναφέρει την Άντζελα στο Β.Μπενάκη.Την είχα δει το καλοκαίρι αλλά την άφησα για αργότερα και μετά δεν είχα πια κουράγιο να πάρω τα πόδια μου οπότε την έχασα.....Όμως...ό,τι πέφτει στην αντίληψή σας αγαπητοί συναθλητές δώστε τα φώτα σας μήπως και γλιτώσω κανένα ζευγάρι σόλες στην επόμενη επίσκεψη!!!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ωπα το ξέχασα!Μήπως έχει πάρει κανείς τη χοντρή στο πρώτο μαγαζί στην Εξηκίου?Αυτό με τις πολλές σκάλες και την πόρτα που κλείνει με θόρυβο.Μιλάω για την κοπέλα με τον τεράστιο κώλο και τα μεγάλα βυζιά που έχει μια λεπτή φωνούλα.Τη θυμάμαι που πριν μερικά χρόνια μου είχε κάνει φοβερά γ@μήσια!!!Ήθελα να μάθω τι συμβαίνει σήμερα...Μήπως την τίμησε κανένας?

Stat3

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σχετικά ενδιαφέρον το θέμα όποιος πιστός έχει πληροφορίες καλο θα είναι να μας πει και εμάς.  :rockon: :rockon: :rockon:

MR BIN

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λιοσιων στο υψος που ειναι τα τρένα παιζει 85 κιλα βυζι 4 απο γαμησια δεν ξερω γιατι εφυγα

* Παρακαλώ να γράφουμε με μικρούς χαρακτήρες

Stat3

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές, σημερινή επίσκεψη επί της Ιουλιανού 71, συμπαθητική η κοπέλα όνομα δεν ρώτησα όχι
ιδιαίτερα ευτραφής καλούτσικη περιποίηση, ανέβασε το κασέ στα 25€, αλλά δεν νομίζω ότι τα κλαις τα λεφτά σου.
Ίσως ξαναδοκιμάσω.  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom