TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.197
- Πόντοι
- 8.646
Και για να τελειώνουμε την παρένθεση που ανοίξαμε στην καθημερινότητα μας ... Οι ρουφιάνοι στο τέλος

τζιμυς δεν πινει καφε ρε τασουλη αν ειναι δυνατονΚαι για να τελειώνουμε την παρένθεση που ανοίξαμε στην καθημερινότητα μας ... Οι ρουφιάνοι στο τέλος![]()
![]()
τζιμυς δεν πινει καφε ρε τασουλη αν ειναι δυνατον
μαζί μου ήπιε βέβαια χαζευαι τον κωλο και τους βυζιά της μικρήςτζιμυς δεν πινει καφε ρε τασουλη αν ειναι δυνατον
Gamiese k pali
Πινω μονο το πρωι
μαζί μου ήπιε βέβαια χαζευαι τον κωλο και τους βυζιά της μικρής
εμ δεν ήρθες ας προσεχές
ναι γιατι ο τζιμακος εχει το τηλεφωνο μου και περιμενε να κανονισουμε απο εδω καταλαβες;εκτος αν με θεωρει μαλακα και νομιζει οτι θα μοιρασω το τηλ του δεξια και αριστερα δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεται...εμ δεν ήρθες ας προσεχές
ναι γιατι ο τζιμακος εχει το τηλεφωνο μου και περιμενε να κανονισουμε απο εδω καταλαβες;εκτος αν με θεωρει μαλακα και νομιζει οτι θα μοιρασω το τηλ του δεξια και αριστερα δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεται...![]()
Εχω αλλαξει νουμερο κ τα χασα τα τηλ!!!
αδελφουλη μάλλον γενικώς τα έχεις χαμένα.Εχω αλλαξει νουμερο κ τα χασα τα τηλ!!!
αδελφουλη μάλλον γενικώς τα έχεις χαμένα.![]()
![]()
![]()
αντε να σε δικαιολογησω τοτεΑλλαξα sιm k eχασα πολλα τελεφωνα
Αλλαξα sιm k eχασα πολλα τελεφωνα
ξεκίνημα ΑλτσχάιμερΕ..λιγο..
έτσι αυτό κάνετε και μια ημέρα θα τον δούμε και στην βουλή στην θέση του δελαπατριδηαντε να σε δικαιολογησω τοτε![]()
χαχαχαχαέτσι αυτό κάνετε και μια ημέρα θα τον δούμε και στην βουλή στην θέση του δελαπατριδη
μονο του βικου θυμασαι απ εξω. :SΑλλαξα sιm k eχασα πολλα τελεφωνα
για την μαρκελα στα @@ μου, οτι ειχα να πω το εχω πει και γραψει στις ενημερωσεις που εκανα.
αμα εσυ θες να δινεις τζαμπα 20αρικα για "χαριτωμενιες"... δικαιωμα σου.
κραταω αυτο ομως : ακαποτο με κωλο (???????)
Τσιμπούκι ακάποτο...κανόνισε να έχουμε 4ο γύρο
![]()
ρε σεφερλή πλάκα κάνει δε παίζει αυτό ακα-κώλο![]()