BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 17
- Πόντοι
- 66
απο τις πιο ανοητες εορτες που υπαρχουν..
....Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.....
Φυσικά δεν μου προκαλούν λιγότερο εμετό, αυτές που την άγια ετούτη μέρα μεταμορφώνονται σε γατούλες, γούτσου-γούτσου και θέλουν να τους προσφέρεις αρκουδάκια, σοκολατάκια, κουκλάκια, λαμπάκια, πουτσάκια και αρχιδάκια....
..το λαθος εγκειται στο οτι θα της μαγειρεψεις εσυ....
Το έγραψα γιατί διαβάζουν και γυναίκες και πούστηδες! Φτιάχνω προφίλ και μιας και στις γυναίκες δεν πάω καλά, ας είμαι καβάτζα από τα άλλααλλά μου το γάμησες!
Σιγά που θα μαγείρευα, αφού ούτε αυγό δεν ξέρω να βράζω! Κάπου θα παράγγελνα.
..ελα καλα εισαι.... στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ετσι οπως το βλεπετε, με κεφαλαια) τα παμε καλα εμεις....!!!! στα γυναικοαντρακια ειναι που υστερουμε (δωξα τω θεο !!)......!!!!![]()
[/move]Ρε πούστη μου κ έχω να πάω στο ΟΑΚΑ αύριο,θα κάνω 3 ώρες να φτάσω,με τα μαλακισμένα που θα έχουν βγει μαζί με τις μαλακισμένες τους,για να πάνε να φάνε σε κανά γκλαμουροεστιατόριο(ξέρω κατι καλά πατσατζίδικα ,αν ενδιαφέρονται),θα έχει πήξει ο δρόμος από την κίνηση.
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]

[/move]
Είχα ιδρώσει τόσο πολύ που πρώτη φορά έκανα μπάνιο σε στούντιο...
! Δεν εορτάζουμε λέμε!!! Γιατί χρόνια πολλά? Μπήκε ο νέος έτος? Ονομαστική εορτή μήπως? Όχι δεν έχω! Και δεν γνωρίζω κιόλας! Έναν που ήξερα, ηθοποιός ήτανε και πέθανε προ εκατονταετίας (σχεδόν). ʼρα ποια χρόνια του πολλά! Πάει λέμε! Τον θάψαμε!!..αφου ρε συ, μεχρι κι ο αγιος δε γουσταρει το αεκακι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,με τα μαλακισμένα που θα έχουν βγει μαζί με τις μαλακισμένες τους,για να πάνε να φάνε σε κανά γκλαμουροεστιατόριο(.
Θες να μαθεις τι εννοει με αυτα που ΔΕΝ λεει??? Διαβασε, νεε μου & ΜΗ τα ξεχασεις, ποτε! ΠΟΤΕ!!!
Λεξεις που χρησιμοποιουν οι γυναικες