Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
τυπε εκτος απο χασοδικης εισαι κ σαβουρογαμης? :S :S :SΠερισσότερες.
Να υποθεσω οτι τουλαχιστον θα μου αναγνωρισετε οτι η τελευταία είναι ενα επιπεδο πανω.
εξαθλιωση τυπε κ καταντια
τυπε εκτος απο χασοδικης εισαι κ σαβουρογαμης? :S :S :SΠερισσότερες.
Να υποθεσω οτι τουλαχιστον θα μου αναγνωρισετε οτι η τελευταία είναι ενα επιπεδο πανω.
Το έχω αναγνωρίσει ήδη πολλάκις.

Περισσότερες.
Εσυ είσαι οκ δλδ?Aν λες για τη ροζα ηταν προβληματικη η τυπισσα
Aν λες για τη ροζα ηταν προβληματικη η τυπισσα
Σαν τελευταία επιθυμία του Ι5 λέω να μαζέψουμε ένα λίτρο σπέρμα να του το δωρίσουμε.![]()
Προβληματικη εισαι και φαινεσαιAν λες για τη ροζα ηταν προβληματικη η τυπισσα

τυπε μολις αναρρωσεις αναμενουμε ιστορια να ξερο χυσουμε :S :S :Sπαιδια και γω γαμησα
θα γραψω μολις τελειωσει η ιστορια :S :S :S
παιδια και γω γαμησα
Ελπιζω οχι παλι καμια γερμανιδα με βρωμόμουνο τύπεπαιδια και γω γαμησα
πενταγιο εχω μαθει κενταει πολυ δυνατο μωρο
θα χασουν πολλες επαγγελματιες τον υπνο τους
Ποσο ακομα θα συνεχυστει το δραμα σου? η φαρσοκωμοδια, δηλ.άρχισα να την μπαλαμουτιαζω στον καναπέ...και μου έλεγε να τι είναι αυτά κι εγώ έχω σχέση και δεν θέλω,...οπότε μετά από λίγο ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου κι άρχισε το μπαλαμουτι. ...πιάνοντας το ξυρισμένο μουνακι.Εκει ήξερα ότι γουστάρει αφού είχε φροντίσει να έρθει περιποιημενη......ξεκίνησε από το λαιμό κι άρχισε να γλύφει και να φιλάει όλο και πιο χαμηλά ώσπου έφτασε στο πουτσο,κι εκεί με μια κίνηση αφού σαλιωσε το κεφάλι τον ρουφήξει όλο μέσα βαθιά μέχρι τα αρχιδια με μανία κ στη συνέχεια άρχισε να παλινδρομεί γρήγορα με βαθιες καταποσεις του οργανου και φτυσιματα και γλυψαρχιδι και ρουφηγμα και περιποίηση γενική πιο κάτω.Το επίπεδο της πίπας ήταν πολύ υψηλο,θα έλεγα ότι προσωμοιαζε της ρουμανικής σχολής,οπότε θα το τοποθετησω στα τοπ δέκα της πορνοκαριερας μου.To be continued...
Προβληματικη εισαι και φαινεσαι