dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.298
- Πόντοι
- 10.135
εισαι κ συ αρρωστακι με το ''μελι''σωραιος
εισαι κ συ αρρωστακι με το ''μελι''σωραιος
θα ζησουμε ποτε εποχες 07-08-09 κτλ στο σαιτ οπως τοτε? ή αρχιδια?
εφυγε ο βατραχος και πηρε το μελι μαζι του... :'( :'( :'( :'(εισαι κ συ αρρωστακι με το ''μελι''
εκλεψε το βαζο...εφυγε ο βατραχος και πηρε το μελι μαζι του... :'( :'( :'( :'(
το βαλε στον πατο του και εφυγεεκλεψε το βαζο...![]()
το βαλε στον πατο του και εφυγε
βρες τον στην πιατσα.κοίτα αν αναθέσω την ανεύρεση του στον κλωνολόγο φίλο μου
θα τον "ξεσκεπάσει" μέσα σε 10 λεπτά![]()
απλά είναι πολύ απασχολημένος αυτές τις μέρες![]()
τι να γραψει ρε μαν...το πολυ το Κυρ-Ελεϊσον το βαριεται κ ο Θεος.ο duke ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν γράφει τίποτα ο άχρηστος
dimmits
θα ζησουμε ποτε εποχες 07-08-09 κτλ στο σαιτ οπως τοτε? ή αρχιδια?
Απίστευτο μωρό ΄΄ βάτραχος ΄΄ γεννήθηκε στο Νεπάλ
![]()
Το μωρό γεννήθηκε στο Νεπάλ πριν από τέσσερα χρόνια αλλά πέθανε μετά από μισή ώρα
Ο πατέρας του δεν νοιάστηκε για τον θάνατο του και παρελαύνει στην γειτονιά έχοντας το μωρό μέσα σε μια κατσαρόλα.
Το μωρό ζύγιζε 2 κιλά κατά τη γέννηση και μετά την κανονική προθεσμία των εννέα μηνών της κύησης.
Η μητέρα δεν είχε καμία ασθένεια
Ο πατέρας λέει ότι δεν αισθάνεται καμία τύψη για το θάνατο του νεογέννητου μωρού. "Είμαι χαρούμενος που τίποτα δεν συνέβη στη σύζυγό μου»
![]()
![]()
![]()
ρε φίλε νομίζεις ότι έφυγε ο σταματάκης και θα πάρω την θέση του και ότι θα έχω και την ίδια κατάληξη κιόλας γελιέσαι σε όλα νομίζεις ότι χτυπάς το ντέφι αλλά θα στο βάλω στον κώλο ;)
Καμία σχέση...φίλο έγραψα.
Βαρέθηκα και θα βγω τώρα. Κάθομαι και αυτοεξοντώνομαι, φτιάχνω σχέδια για να περάσουμε ωραία
και αυτοί φοβούνται. Νομίζουν ότι με το να χαλαρώνουν την ατμόσφαιρα, θα γλυτώσουν. :o
Μαλακίες, τακτικές δημοτικού. Το φόρουμ θέλει αίμα, τους δίνω το δικό μου και το αρνούνται.
Αλλά όπως είχε πει κι ο "ζουμερός" saint, κυκλοφορούν πολλά νικ που αποσκοπούν στο να τα προσέξουμε.
Εγώ να με γαμήσουν ήρθα, όχι να με προσέξουν. Αλλιώς πως θα έχουμε ροή;
με τα μπράβο, τις φιλολογίες και τις παπαριές; όλα ψέμματα δεν είναι στο νετ;
που είναι το πρόβλημά τους τότε; μόνο να το "πιπιλάνε" είναι;
![]()