Επισκέπτης
παιδιά σκατά στους λίτσερς δόξα και τιμή σ'αυτούς που στη ζωή τους όρισαν να σιντάρουνε στα τόρεντς

Ταυτίζεσαι βλέπω.
Που θα κάνεις χριστούγεννα?
Εδώ παιδια θα κάνουμε χριστούγεννα στο μελι
Το είπες στους συναδέλφους σου,όταν σου ευχήθηκαν καλά χριστουγεννα και καλά να περάσεις?εδώ φίλε στο μπου ;)
Το είπες στους συναδέλφους σου,όταν σου ευχήθηκαν καλά χριστουγεννα και καλά να περάσεις?

ή
θα τους πονέσει ο πουτσος μαν,κριμαμαν λυπάμαι κάτι τύπους που θα κάνουν χριστούγεννα γαμώντας την μουνάρα γκόμενά τους δίπλα στο τζάκι ;)
Δέντρο στόλισες?αφού το μπου είναι κομμάτι της μυστικής μου ζωής τι να τους έλεγα![]()
![]()
ήθα τους πονέσει ο πουτσος μαν,κριμα
Δέντρο στόλισες?
Θέλω να δω πως είναι η ζωή σου τα χριστούγεννα.μίλα ανοιχτά φίλε πες αυτό που θες ;)
αστέρι εβαλες στην κορυφη η καυλι σαν τον Λάιον;μίλα ανοιχτά φίλε πες αυτό που θες ;)
Θέλω να δω πως είναι η ζωή σου τα χριστούγεννα.![]()
Ο Μήδας δεν το αφήνει να πάει χαμένο. ;)αστέρι εβαλες στην κορυφη η καυλι σαν τον Λάιον;
Μαλακία.το σπίτι μυρίζει τηγανιτό λουκάνικο από χθες το βράδυ πώς σου φαίνεται![]()
αστέρι εβαλες στην κορυφη η καυλι σαν τον Λάιον;
Ο Μήδας δεν το αφήνει να πάει χαμένο. ;)
Μαλακία.
σκατιλα εχει το μενου?δεν το αερίζω μαν βαριέμαι το σπίτι μυρίζει πάντα τσίκνα και κλανίλα μιξντ ;)
κατι ειναι κ αυτο...σαν εσάνς μόνο![]()
δεν το αερίζω το σπίτι βαριέμαι, κλπδεν το αερίζω μαν βαριέμαι το σπίτι μυρίζει πάντα τσίκνα και κλανίλα μιξντ ;)