Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.700
- Πόντοι
- 12.756
εγώ ψήφισα λαστ ως κάτοχο γιατί αν φύγει θα εξαφανιστούν και άλλα ονόματα που υπάρχουν στην λίστα![]()
Εσυ βλεπεις τον Λαστ στον υπνο σου και ξυπνας κατουρημενος ;)
εγώ ψήφισα λαστ ως κάτοχο γιατί αν φύγει θα εξαφανιστούν και άλλα ονόματα που υπάρχουν στην λίστα![]()
Εσυ βλεπεις τον Λαστ στον υπνο σου και ξυπνας κατουρημενος ;)
δεν πιστεύω να σ'έθιξα ;)
Σορρυ που το μαθαινεις ετσι φιλε μου , αλλα εισαι πολυ "λιγος" για να με θίξει κατι που θα πεις ...
Μάλιστα.
Εσείς είστε ο ένας από τους δύο που το αποτόλμησαν.
Μας απομένει λοιπόν να βρούμε ποιός είναι ο άλλος...
Μάλιστα.
Εσείς είστε ο ένας από τους δύο που το αποτόλμησαν.
Μας απομένει λοιπόν να βρούμε ποιός είναι ο άλλος...
ΕΓΩ
Τι ασυναρτησίες γράφετε τώρα;
Αφού μου δώσατε 200 Ευρώ για να ψηφίσω την Παζουζούνα, και το έπραξα και μάλιστα μπροστά σας, Λατρεία μου.
έπρεπε να είσαι και εσύ στην λίστα μπορεί να σε ψήφιζε ο λαστ, όπως έπρεπε να έιναι και ο βάρος, ο πακιστανός, ο ντίμιτς που γράφει μερικές φορές, ο τσολιάς που παραπονιέται ότι τον ξεχνάμε στις ψηφοφορίες τιμής ένεκεν, κ.ά. που σίγουρα μου διαφεύγουν τώρα![]()
Σαφώς.
Είναι απρέπεια προς το νήμα, το να περιορίζεται η λίστα σε τρία, άντε το πολύ τέσσερα, πρόσωπα. ;)
γλυκάπονούσε
το μαχαί-ρι
![]()
γλυκάπονούσε
το μαχαί-ρι
![]()
έπρεπε να είσαι και εσύ στην λίστα μπορεί να σε ψήφιζε ο λαστ, όπως έπρεπε να έιναι και ο βάρος, ο πακιστανός, ο ντίμιτς που γράφει μερικές φορές, ο τσολιάς που παραπονιέται ότι τον ξεχνάμε στις ψηφοφορίες τιμής ένεκεν, κ.ά. που σίγουρα μου διαφεύγουν τώρα![]()
Κι εγώ έπρεπε να 'μαι, προτού αποκτήσω ζωή ήμουν τακτικός θαμώνας
Κι έστα-ζε μέλι η μα-χαιριάααα,
και πε-θαινα στα χέρια σουου περσυ τοοο καλοκαιαίριιι....
μεχρι και σε στημένη ψηφοφορία θα φας πούτσα![]()