apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 210
- Πόντοι
- 866
ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει τυπεπεθανε τυπε....

ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει τυπεπεθανε τυπε....
το σταματακη κυρηξε πολεμοΓιατι δεν βαρεσες συναγερμο !!!! εδω ημουν αλλα ειχα φυγει απο το pc ... τι εγινε ? :o
Ήρθες πούστη;![]()
Ήρθες πούστη;![]()
Απατεώνας;οχι και πουστης !!!
14:00 με 17:30 την έπεσα για ένα μεσημεριανό υπνάκο,μετά έριξα ένα χέσιμο 17:30 με 18:00,έκανα ένα μπάνιο 18:00 με 18:15,έριξα έναν καυγά με τους γονείς που δεν με αφήνουν να γίνω ηθοποιός και με λένε ψώνιο και τώρα να'μαι....Εσυ που χαθηκες μωρη ? μπηκες για λιγο το μεσημερι και μετα εξαφανιστηκες παλι , ειχες πελατη ?
τα ιδια τραβουσε και ο παπακαλιατης τυπε :Sέριξα έναν καυγά με τους γονείς που δεν με αφήνουν να γίνω ηθοποιός και με λένε ψώνιο
Απατεώνας;14:00 με 17:30 την έπεσα για ένα μεσημεριανό υπνάκο,μετά έριξα ένα χέσιμο 17:30 με 18:00,έκανα ένα μπάνιο 18:00 με 18:15,έριξα έναν καυγά με τους γονείς που δεν με αφήνουν να γίνω ηθοποιός και με λένε ψώνιο και τώρα να'μαι....
Αυτά....Για πες εσύ πως πέρασες την μέρα σου
![]()
τα ιδια τραβουσε και ο παπακαλιατης τυπε :S
Αφού δεν μου υποδεικνύει κανείς σας τα σωστά τσιμπούκιαΝαι αλλα πηρε το σωστα τσιμπουκια και εγινε αρχοντας , τον δικο μας τον βλεπω να τον τρωει το ραφι![]()
Αφού δεν μου υποδεικνύει κανείς σας τα σωστά τσιμπούκια![]()
Θα με πάρεις ρε να σου κάνω αέρα;;;;![]()
Αφού δεν μου υποδεικνύει κανείς σας τα σωστά τσιμπούκια![]()
Θα με πάρεις ρε να σου κάνω αέρα;;;;![]()
Ναι αλλα πηρε το σωστα τσιμπουκια και εγινε αρχοντας , τον δικο μας τον βλεπω να τον τρωει το ραφι![]()
Καπου εκει πισω πρεπει να ειναι και ο Μπολντυς , στο mall ειναι η φωτογραφια![]()
Μονο αν ειχε χορο![]()
Αηδια.
Αηδια.
Ξερναω τωρα.
Ολη η αηδια της ελληνικης σαπιλας που μας εφερε εδω, σε μια φωτο.
Σε μια φωτο η μετριοτητα, η πουστιά, η αντιγραφη, ο λαϊκισμός, το απολυτο τιποτα.Γιατι ρε Αλεξ , ο Παπακαλιατης αντιγραφει πολυ καλα ..![]()