θα κυκλοφορησεις;παω για καφε και θα σας πω μετα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θα κυκλοφορησεις;παω για καφε και θα σας πω μετα
εγω ειμαι αρρωστος ρεεισαι αρρωστος μαν.....![]()
![]()
![]()
![]()

κοιμηθηκες το βραδυ?γιατι τον καθαρισες;οαση αληθειας ηταν στο μπου
![]()

τι εγινε τι παιχτηκε χθες? περπατησες στα σκαλια της εκκλησιας?θα κυκλοφορησεις;![]()
αργησα λιγο αλλα ολα καλαεγω ειμαι αρρωστος ρε
η εσυ που δεν τον εχεις αφησει σε χλωρο κλαδι
φερε το φιλαρακι μου πισω
γιατι τον μουταρατε ρε αρχιδια
κοιμηθηκες το βραδυ?![]()
![]()
![]()
οχι ρε.Τα εξηξγησα ολα χθεςτι εγινε τι παιχτηκε χθες? περπατησες στα σκαλια της εκκλησιας?

σκατα εξηγησεςοχι ρε.Τα εξηξγησα ολα χθεςπηγαινετε λιγες σελιδες πισω να ξεστραβωθειτε.
![]()
σιγα μην τρεχουμε 100 σελιδες πισωοχι ρε.Τα εξηξγησα ολα χθεςπηγαινετε λιγες σελιδες πισω να ξεστραβωθειτε.
![]()
και αυτο το ειπασκατα εξηγησες
ριζα αβαφη και αμακυγιαρηστη
σκατα αυτα φτιαζνονται
χοντρη ηταν?
ειναι τσιμπουκοφατσα![]()
σιγα μην τρεχουμε 100 σελιδες πισω![]()
![]()
κατσε σε λιγο θα χτυπησει το κινητο σου να πατε για καφεκαι αυτο το ειπαωραια φατσουλα ηταν ρε και οχι χοντρη.Δεν το περιμενα
ΑΛΛΑ μου ζαλισε τα αρχιδια με το πρωην και ποσο ατυχη και της εκανε το ενα της εκανε το αλλο.Εγω που σταθηκα εδω,εκει κλπ

ε ωραια γαμα την τουλαχιστονκαι αυτο το ειπαωραια φατσουλα ηταν ρε και οχι χοντρη.Δεν το περιμενα
ΑΛΛΑ μου ζαλισε τα αρχιδια με το πρωην και ποσο ατυχη και της εκανε το ενα της εκανε το αλλο.Εγω που σταθηκα εδω,εκει κλπ
μλκ ετσι που το λες θα με πανε μεσαβρε μαλακεςδεν παμε ποτε να κανουμε φαση με γκομενα που ειναι κολλημενη με πρωην
ολες τις μαλακιες θα τις βγαλει σε εμας
καλυτερα να γαμαω τα μωρακια του μπαρου με ενα 20
![]()

ισα-ισα αξια παιρνεις ρε.Εισαι γνωστης και εγω δεν ξερω τιποτα.Μου δινεις τα φωτα σουμλκ ετσι που το λες θα με πανε μεσα
σαν να ειμαι προαγωγος μοιαζει![]()

τωρα υπαρχει αλλος στοχοςισα-ισα αξια παιρνεις ρε.Εισαι γνωστης και εγω δεν ξερω τιποτα.Μου δινεις τα φωτα σου![]()
![]()

και αυτο το ειπαωραια φατσουλα ηταν ρε και οχι χοντρη.Δεν το περιμενα
φτιαξε μετωρα υπαρχει αλλος στοχος
δυνατο μωρο![]()

32Ηλικία της;
δεν διαφωνουμε αλλα γαμα την μερικες φορεςβρε μαλακεςδεν παμε ποτε να κανουμε φαση με γκομενα που ειναι κολλημενη με πρωην
ολες τις μαλακιες θα τις βγαλει σε εμας
καλυτερα να γαμαω τα μωρακια του μπαρου με ενα 20
![]()