canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 66
θες να σου γραψω κριτικη οτι γαμησα την εβα αντζελινα
να παθει ταρακουλω και η γλιτσα![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σκασε μωρη πουστρα μην αρχισω και βγαζω τις φωτο που μου εστελνες![]()
εισαι ευκολοπιστος, δεν εχεις θεραπευθει τελειως απο την αγαπουλιασηβασικα τον πιστευω που χυνει στο 3λεπτο![]()

και με την αναμονη μαζιμε την πίπα η χωρίς ?![]()

απο την ωρα που ξεκιναει απο το σπιτι του...εχει τυχει μερικες φορες να πηγαινει και να δινει μονο το πενηνταρι, εχει χυσει στο δρομομε την πίπα η χωρίς ?![]()
και με την αναμονη μαζι![]()
απο την ωρα που ξεκιναει απο το σπιτι του...εχει τυχει μερικες φορες να πηγαινει και να δινει μονο το πενηνταρι, εχει χυσει στο δρομο![]()
σπασε και τον καρπο μωρη πουστραΜε καλέ![]()
μακάρι χωρίς![]()

συνηθως τον κλεβουν τα πακιααπο την ωρα που ξεκιναει απο το σπιτι του...εχει τυχει μερικες φορες να πηγαινει και να δινει μονο το πενηνταρι, εχει χυσει στο δρομο![]()

Βλέπεις τι πούστηδες είναι και πόσο πούστικα συμπεριφέρονται
Βλέπεις τι πούστηδες είναι και πόσο πούστικα συμπεριφέρονταιμετά λένε για εμένα
![]()
δυο τρεις φορες εχει καταφερει να φτασει στο στουντιο, τις μισες απλα εδωσε το πενηνταρι στην τσατσα ειπε ευχαριστω και εφυγε ;)συνηθως τον κλεβουν τα πακια![]()
θύμισέ μουτα έλεγε ο φούφουτος τύπε![]()
θύμισέ μου![]()
ποιος θα μου τη φαει? εσυ?πολυ ξερολας το παιζει μεμακι, θα στην φανε την θεση στην νωντοσια, προσεχε μην καθαριζεις της τουαλετες του νωντα μετα
![]()
εγω εχω εμπειρια στην αγαπουλιαση, στην πιρφοριαση , στην αγαπουλιαση με ελεινιδες , αρα μπορω ποιο ευκολα απο εσας να καταλαβω ποιος ειναι πιρφορος και ποιος οχιποιος θα μου τη φαει? εσυ?εσυ δεν εισαι ουτε καν στραβαδι νωντοτυπος
![]()

μερικοι ηταν διακοπες την τελευταια φορα που καναμε επιχειρηση νωντοσκουπαεγω εχω εμπειρια στην αγαπουλιαση, στην πιρφοριαση , στην αγαπουλιαση με ελεινιδες , αρα μπορω ποιο ευκολα απο εσας να καταλαβω ποιος ειναι πιρφορος και ποιος οχιγιατι της προαλες ελεγες τους λιανισατε ολους και βγηκε ο αλλος και ελεγε μαρκελακι αγαπη μου
![]()