stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
ποτε δεν τολμησε κανενας να με πειραξει..μονος σου?δε φοβασαι τετοια ωρα?
![]()

ποτε δεν τολμησε κανενας να με πειραξει..μονος σου?δε φοβασαι τετοια ωρα?
![]()

θελει να τον γαμησω μου φαινεται.Αδυνατει να καταλαβει ο προβατοκεφαλος οτι ερχονται και καλα,εξυπνα,πανεμορφα ατομα στο σαιτ μονο και μονο επειδη διαβαζαν στο τσατ τον βατραχο,τον γλ και τον αχαχουχαΜας εχεις ζαλισει τα αρχιδια με αυτες τις μαλακιες , αφου ο μονος που εχει κλωνους εισαι εσυ ρε μαν

ενα ονομα που θυμαμαι για μεγα σατανιστη την δεκαετια του 90 ηταν ο δημητροκαλης..τυπε δεν κοβω τους παππα,μπαρμπαρουση,κουκουτση,αρβανιτη για πολυ σατανιστες παντως :-
βαζω πανττα σκουφο σε ολακαμιά εξέταση για σμν έχεις κάνει;
με σουλάτσα σε φυλής και μετάξι γεμάτο σε κόβω man!!!!!![]()

παντα υπαρχει η πρωτη φοραποτε δεν τολμησε κανενας να με πειραξει..![]()
θελει να τον γαμησω μου φαινεται.Αδυνατει να καταλαβει ο προβατοκεφαλος οτι ερχονται και καλα,εξυπνα,πανεμορφα ατομα στο σαιτ μονο και μονο επειδη διαβαζαν στο τσατ τον βατραχο,τον γλ και τον αχαχουχα![]()
τι πρεσβευεις λοιπον;εγω δεν θυμαμαιδεν ειμαι κλωνος λεμε![]()
το νου σου με τις σεχτες.Ταζουνε και λεφτα και θεσεις σε κατι αχαμνα σαν και σεναενα ονομα που θυμαμαι για μεγα σατανιστη την δεκαετια του 90 ηταν ο δημητροκαλης..
νομιζω τον εχουν και σαν επεισοδιο στην 10 εντολη.. με τιτλο <αγγελικα προσωπα>>
παρομοια υποθεση..
ηταν ο δημητροκαληςενα ονομα που θυμαμαι για μεγα σατανιστη την δεκαετια του 90 ηταν ο δημητροκαλης..
νομιζω τον εχουν και σαν επεισοδιο στην 10 εντολη.. με τιτλο <αγγελικα προσωπα>>
παρομοια υποθεση..
σου απαντησα ρετι πρεσβευεις λοιπον;εγω δεν θυμαμαι
κοιτα παραπισωτι εγινε σταματησε η υποστηριξη σου προς το προσωπο τουτο νου σου με τις σεχτες.Ταζουνε και λεφτα και θεσεις σε κατι αχαμνα σαν και σενα![]()
ενα ονομα που θυμαμαι για μεγα σατανιστη την δεκαετια του 90 ηταν ο δημητροκαλης..
παρομοια υποθεση..
α γεια σου 3αδα.. σαταν τριαδαηταν ο δημητροκαλης
η μαριεττη
και αλλος ενας![]()

κανε μου μια χαρη αυτο το ποστ στειλτο στο αφεντικο να παρουμε και μεις την προμηθεια μας επιτελους.....31000 μελη εγω εγγραψει εγω προσωπικα στο σαιτθελει να τον γαμησω μου φαινεται.Αδυνατει να καταλαβει ο προβατοκεφαλος οτι ερχονται και καλα,εξυπνα,πανεμορφα ατομα στο σαιτ μονο και μονο επειδη διαβαζαν στο τσατ τον βατραχο,τον γλ και τον αχαχουχα![]()
τωρα κανει και πονηρες ερωτησειςΑφου ειναι βλαχος και στο μυαλο ο μαλακας
ηταν ο δημητροκαλης
η μαριεττη
και αλλος ενας![]()

κανε μου μια χαρη αυτο το ποστ στειλτο στο αφεντικο να παρουμε και μεις την προμηθεια μας επιτελους.....31000 μελη εγω εγγραψει εγω προσωπικα στο σαιτ

σεξ πιστολς;σου απαντησα ρεκοιτα παραπισω

παρτουζες βασικα θελανε να κανουνε θαρρω....κατσούλας
μαλάκες![]()
φαγανε και κατι κοριτσακια τ'αρχιδια στην πεντεληκατσούλας
μαλάκες![]()

ρε μαλακα σου δινω τον λογο μου ειναι αληθεια.Εχω δηλωσει εξαλλου οτι δεν εχω εμπειρια στον πληρωμενο ερωτα.Μια φορα πιπωσα μαυρουλα μονο μετα τις οδηγιες του σουκερακανε μου μια χαρη αυτο το ποστ στειλτο στο αφεντικο να παρουμε και μεις την προμηθεια μας επιτελους.....31000 μελη εγω εγγραψει εγω προσωπικα στο σαιτ
αυτα και αν με ξαναρωτησεις θα ερθω να σε βρω Τρικαλα και Καρδιτσα με τον Μητσο και 3 κονταρια.