gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
ελα φιλε μου τι κανεις;ολα καλα;Θα σε φάει η πρωτοτυπία εσένα![]()
![]()
σε αυτακια το φιλε μου

ελα φιλε μου τι κανεις;ολα καλα;Θα σε φάει η πρωτοτυπία εσένα![]()
![]()

γαμησε τα σου λεω.Τους κοβουν ενα ποσο και καθονται κανα μηνα ολα πληρωμενα και ειναι σχεδον ολοι φοιτητες.Ειχα καυλωσει με την Γιαπωνεζουλα και της ειπα να παμε για καθε Θησειο να μου τα εξηγησει καλυτερα αλλα δεν εκανε ρουπι χωρις τον αλλο.Βγαινουν σε τετραδες και χωριζονται σε δυαδες και σχεδον παντα σε ζευγαρια![]()
![]()
προσπαθήστε να διαχωρίσετε κάτι στο μυαλό σας: ιερά εξέταση=παπισμός=αίρεση=όχι ορθοδοξία![]()
ε μα.... αυτος που μιλαγε ηταν χοντρουλης, φενοταν ρε το ατομο οτι εκανε ζωη και κοτα...γαμησε τα σου λεω.Τους κοβουν ενα ποσο και καθονται κανα μηνα ολα πληρωμενα και ειναι σχεδον ολοι φοιτητες.Ειχα καυλωσει με την Γιαπωνεζουλα και της ειπα να παμε για καθε Θησειο να μου τα εξηγησει καλυτερα αλλα δεν εκανε ρουπι χωρις τον αλλο.Βγαινουν σε τετραδες και χωριζονται σε δυαδες και σχεδον παντα σε ζευγαρια![]()
![]()
Σε μενα ειχε ερθει φινο γκομενακι να μου πουλησει Ριζοσπαστη ...Εγω ημανε με τα στρατιωτικα.....Παs καλα κοριτσι μου??? Ο τοποs γεματοs αξ/κουs και καρακωλια κι εγω θα παρω Ριζοσπαστη??
ελα φιλε μου τι κανεις;ολα καλα;
σε αυτακια το φιλε μου![]()
[/move]εισαι εκτος θεματοςπροσπαθήστε να διαχωρίσετε κάτι στο μυαλό σας: ιερά εξέταση=παπισμός=αίρεση=όχι ορθοδοξία![]()

μη μου μιλατε για φαγητο μονοασε τα νευρα σε μενα και απαντα, θα παμε μεταξι?

εγω ειχα παει μια φορα σε μια καφετερια και επιασα την παρλα σε 5 γκομενακια που καθοντουσαν στο διπλανο τραπεζι για το νωντισμο....τελικα τις πηδηξα και τις 6 ;)Σε μενα ειχε ερθει φινο γκομενακι να μου πουλησει Ριζοσπαστη ...Εγω ημανε με τα στρατιωτικα.....Παs καλα κοριτσι μου??? Ο τοποs γεματοs αξ/κουs και καρακωλια κι εγω θα παρω Ριζοσπαστη??
σας ειπα οτι το μεσημερι ημουν στεναχωρημενος δεν αντεξα και πηγα μεταξι, γαμησα την ολγα που εκανε ωραια πιπα..staματακη μολις γυρισα απο φαι
θα παμε μεταξι![]()

εεεεεεεεπροσπαθήστε να διαχωρίσετε κάτι στο μυαλό σας: ιερά εξέταση=παπισμός=αίρεση=όχι ορθοδοξία![]()
τα φαλαφελ δεν ειναι φαγητο, ειναι νωντοαμβροσια ;)μη μου μιλατε για φαγητο μονο![]()
μιχαλακη σε θυμηθηκα
αφου φαγαμε κεμπαπ με μπυρες
μετα φαγαμε παγωτακι![]()
ελα μωρη λουγκρασας ειπα οτι το μεσημερι ημουν στεναχωρημενος δεν αντεξα και πηγα μεταξι, γαμησα την ολγα που εκανε ωραια πιπα..
μετα εχει φυλης ειναι και κοντα..![]()

πφφφφφ δε μπορω εχω σκασειτα φαλαφελ δεν ειναι φαγητο, ειναι νωντοαμβροσια ;)
εισαι εκτος θεματος![]()

εγω ειχα παει μια φορα σε μια καφετερια και επιασα την παρλα σε 5 γκομενακια που καθοντουσαν στο διπλανο τραπεζι για το νωντισμο....τελικα τις πηδηξα και τις 6 ;)
καταλαβα, θα σε αναγνωρισω απο την φουσκωμενη κοιλιαελα μωρη λουγκρα
ακομα και αυτο το εκανες επιτηδες για να μην ερθεις
πφφφφφ δε μπορω εχω σκασει![]()
εεεεεεεε
θυμασε μηπως ποτε ηταν η ιερα εξεταση?
η μαλλον ποτε πρωτοκσεκινησε?
γιατι το ονομα το πηρε πολυ μετα
κ τι γινοταν τοτε εως κ το 1054?
btw καθολικη κ ορθοδοξη εκλησια ειναι στην ουσια το ιδιο
αλλες ηταν η διαφορες....

θα σε τρεξει ο σταμουληςπφφφφφ δε μπορω εχω σκασει![]()

μπραβο ρε διαμαντακοεγω ειχα παει μια φορα σε μια καφετερια και επιασα την παρλα σε 5 γκομενακια που καθοντουσαν στο διπλανο τραπεζι για το νωντισμο....τελικα τις πηδηξα και τις 6 ;)