μας κραταει σε αγωνια >το ξεχασε...![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 8M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 448 άτομα (0 μέλη και 448 επισκέπτες)
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.507
- Πόντοι
- 266
Λεγε Σταμ , τωρα που τελειωσε και ο Ποδολαγνος , ειμαστε εδω μαζι σου ..
αφηστε τον να το σκεφτει ρε ζιλεψε τον ποδολαγνο το προετοιμαζει
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 106
- Πόντοι
- 2.357
το ξεχασε...![]()
Αυτη τη φορα το διαλειμμα ειναι μεγαλο
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.507
- Πόντοι
- 266
¨Αυτη τη φορα το διαλειμμα ειναι μεγαλο
σουπα αναψε δευτερο

stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
παντα οταν πηγαινω συνταγμα μου τυχαινει κατι περιεργο, τελοσπαντων..για λεγε
ειναι τελευταια κατι ομάδες, πιστευω ειναι καποια αιρεση δεν ειμαι σιγουρος αλλα το πιστευω.. ειναι μερικες ομαδες και εντυπωση μου εκανε οτι ηταν και κινεζοι μεσα, σε πιανουν στο δρομο σου βγαζουν ενα ταμπλετ τελευταιας τεχνολογιας και σε βαζουν να δεις ενα βιντεο σχετικα με την προελευση του ανθρωπου και τι ηταν πριν γινει σαρκα και οστα, οτι η ψυχη του ηταν στον ουρανο κοντα στο θεο .. ενταξει ολα αυτα... δυστηχως εμενα μου επρηξαν τα αρχιδια σχεδον μιση ωρα επειδη πιανουν κοσμο που περπαταει εκτος συνοστισμου...
Μετα το βιντεο με ρωτησε τι αποψη εχω για το βιντεο, εγω του απαντησα οτι πιστευω στην ψυχη του ανθρωπου γενικα αλλα δεν ειμαι πολυ σχεδον καθολου θρησκευομενος ανθρωπος ,και αυτο ειδα οτι τον στραυωσε.. Μου ελεγε διαφορα..
αλλα σε 3 πραγματα προβληματιστικα ..
Μου ειπε.
1. Η δευτερα παρουσια εχει ηδη γινει
2. Η ψυχες των ανθρωπων θα κριθουν μετα τον θανατο
3. Να τους ακολουθησω και να λαβω το <σημαδι> που ειναι εντελως δωρεαν
μολις μου το ειπε αυτο μου ηρθαν στο μυαλο τιποτα στοες με μυστικες τελετες
Μου λεγε μου λεγε μου λεγε, καλα τον τσινγκλουσα και εγω με κατι ερωτησεις
Στραβωνε οταν τον ρωτουσα τετοια
καλα ο κινεζος διπλα χασκογελουσε...
Με προβληματισε πως μιλαγε αυτος για ταπεινη ζωη οταν ειχε ταμπλετ τελευταιας τεχνολογιας και κινητο 700 ευρω...
Κατι μου βρωμισε, μου ειπε να λαβω ενα σημαδι, τι σημαδι ειναι αυτο, και μου εξηγησε πως ολο το πασχα ο κοσμος το γιορταζει λαθος, ασε δε που μετα γινοταν ολο και ποιο συντηριτικουρα , μου λεγε καθε μερα κανουμε αμαρτιες,βριζουμε,νευριαζουμε,θυμωνουμε, μισουμε..
Γιατι δηλαδη εαν δεν παει καλα κατι στην ζωη μας πρεπει να ζηταμε αδεια απο τον θεουλη να βρισουμε
και φυσικα οταν βριζουμε να παμε για συγχωρεση επειδη <αμαρτησαμε> Πραγματικα η θρησκεια εχει καψει εγκεφαλους στην διαρκεια της ιστοριας, γιατι ρε φιλε ηθελα να του πω ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, τον μεσαιωνα επινοησαν θανατηφορες εκτελεσεις σε οσους ηταν εναντια στην εκκλησια τον μεσαιωνα?
τι να θυμηθω? σιδηρα παρθενος? Σουβλισμα? Καψιμο στην πυρα? κοψιμο σωματος με σουγια? ξεφλουδισμα δερματος?
ΟΛΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ....Φυσικα του εδωσα λαθος στοιχεια, λαθος ονομα, και τηλ, δεν ξερω τι ηταν... ισως το κανανε για καλο σκοπο ισως ηταν καθαρα αιρεση..
Με προβληματισε μετα... εγω εχω μια πιστη μεσα μου γενικα , σε γενικη αποψη οχι αναλυτικα..ειμαι φιλελευθερος ανθρωπος, ο ανθρωπος πρεπει να ζει ελευθερος, εαν συμβει κατι μεγαλο στην ζωη μου κατι που θα μου αλλαξει την ζωη ισως αρχησω να πιστευω περισσότερο..
Ξαναπηγα προχτες και ηταν παλι εκει,οχι αυτος που με πετυχε αλλος, θα τους δειτε εαν πατε συχνα κεντρο...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
για μητερα φυση σου ειπαν εσενα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα σταμ μου την εχουν πεσει και μενα.Ειναι Γιαπωνεζοι και πιστευουν οτι υπαρχει μαζι με τον Θεο και η μητερα φυση που αυτη ειναι η αρχηγος.Βαριομουνα μια μερα και τους ακουγα καμμια ωρα.
καθαρα αιρεση τυπε, αλλα μου ελεγε ο ταμπλετακιας εμενα...
ισως ειναι οργάνωση.. χειροτερη απο τους ιεχωβαδες πιστευω..
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.362
- Πόντοι
- 12.756
για μητερα φυση σου ειπαν εσενα?![]()
ταμπλετ = Μητσος .....
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
κανα γιαπωνεζικο μουνακι ηταν στην ομαδα?παντα οταν πηγαινω συνταγμα μου τυχαινει κατι περιεργο, τελοσπαντων..
ειναι τελευταια κατι ομάδες, πιστευω ειναι καποια αιρεση δεν ειμαι σιγουρος αλλα το πιστευω.. ειναι μερικες ομαδες και εντυπωση μου εκανε οτι ηταν και κινεζοι μεσα, σε πιανουν στο δρομο σου βγαζουν ενα ταμπλετ τελευταιας τεχνολογιας και σε βαζουν να δεις ενα βιντεο σχετικα με την προελευση του ανθρωπου και τι ηταν πριν γινει σαρκα και οστα, οτι η ψυχη του ηταν στον ουρανο κοντα στο θεο .. ενταξει ολα αυτα... δυστηχως εμενα μου επρηξαν τα αρχιδια σχεδον μιση ωρα επειδη πιανουν κοσμο που περπαταει εκτος συνοστισμου...
Μετα το βιντεο με ρωτησε τι αποψη εχω για το βιντεο, εγω του απαντησα οτι πιστευω στην ψυχη του ανθρωπου γενικα αλλα δεν ειμαι πολυ σχεδον καθολου θρησκευομενος ανθρωπος ,και αυτο ειδα οτι τον στραυωσε.. Μου ελεγε διαφορα..
αλλα σε 3 πραγματα προβληματιστικα ..
Μου ειπε.
1. Η δευτερα παρουσια εχει ηδη γινει
2. Η ψυχες των ανθρωπων θα κριθουν μετα τον θανατο
3. Να τους ακολουθησω και να λαβω το <σημαδι> που ειναι εντελως δωρεαν
μολις μου το ειπε αυτο μου ηρθαν στο μυαλο τιποτα στοες με μυστικες τελετες
Μου λεγε μου λεγε μου λεγε, καλα τον τσινγκλουσα και εγω με κατι ερωτησειςτον ρωτησα για τον κωδικα ντα βιντσι,γιατι ο καθολικος γιορταζει το πασχα μια εβδομαδα πριν,και γιατι οι αρχαιοι ελληνες φιλοσοφοι ξερανε για τον ερχομο του χριστου ..
Στραβωνε οταν τον ρωτουσα τετοιαμου εδωσε απαντηση σε ολα, ηταν πολυ διαβασμενος γενικα ,σε ιστορια με θρησκευτικο περιεχομενο γιατι οταν τον ρωτησα για την αρχαια ελλαδα και γιατι οι αρχαιοι ελληνες πιστευαν στο 12θεο μου αλλαζε θεμα..
καλα ο κινεζος διπλα χασκογελουσε...
Με προβληματισε πως μιλαγε αυτος για ταπεινη ζωη οταν ειχε ταμπλετ τελευταιας τεχνολογιας και κινητο 700 ευρω...
Κατι μου βρωμισε, μου ειπε να λαβω ενα σημαδι, τι σημαδι ειναι αυτο, και μου εξηγησε πως ολο το πασχα ο κοσμος το γιορταζει λαθος, ασε δε που μετα γινοταν ολο και ποιο συντηριτικουρα , μου λεγε καθε μερα κανουμε αμαρτιες,βριζουμε,νευριαζουμε,θυμωνουμε, μισουμε..
Γιατι δηλαδη εαν δεν παει καλα κατι στην ζωη μας πρεπει να ζηταμε αδεια απο τον θεουλη να βρισουμε![]()
![]()
και φυσικα οταν βριζουμε να παμε για συγχωρεση επειδη <αμαρτησαμε>
Πραγματικα η θρησκεια εχει καψει εγκεφαλους στην διαρκεια της ιστοριας, γιατι ρε φιλε ηθελα να του πω ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, τον μεσαιωνα επινοησαν θανατηφορες εκτελεσεις σε οσους ηταν εναντια στην εκκλησια τον μεσαιωνα?τι να θυμηθω? σιδηρα παρθενος? Σουβλισμα? Καψιμο στην πυρα? κοψιμο σωματος με σουγια? ξεφλουδισμα δερματος?
ΟΛΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ....
Φυσικα του εδωσα λαθος στοιχεια, λαθος ονομα, και τηλ, δεν ξερω τι ηταν... ισως το κανανε για καλο σκοπο ισως ηταν καθαρα αιρεση..
Με προβληματισε μετα... εγω εχω μια πιστη μεσα μου γενικα , σε γενικη αποψη οχι αναλυτικα..ειμαι φιλελευθερος ανθρωπος, ο ανθρωπος πρεπει να ζει ελευθερος, εαν συμβει κατι μεγαλο στην ζωη μου κατι που θα μου αλλαξει την ζωη ισως αρχησω να πιστευω περισσότερο..
Ξαναπηγα προχτες και ηταν παλι εκει,οχι αυτος που με πετυχε αλλος, θα τους δειτε εαν πατε συχνα κεντρο...
ξερεις κατι ωραια ποδαρακια που εχουν τα κιτρινιαρικα? 
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
γαμησε τα σου λεω.Τους κοβουν ενα ποσο και καθονται κανα μηνα ολα πληρωμενα και ειναι σχεδον ολοι φοιτητες.Ειχα καυλωσει με την Γιαπωνεζουλα και της ειπα να παμε για καθε Θησειο να μου τα εξηγησει καλυτερα αλλα δεν εκανε ρουπι χωρις τον αλλο.Βγαινουν σε τετραδες και χωριζονται σε δυαδες και σχεδον παντα σε ζευγαριαγια μητερα φυση σου ειπαν εσενα?![]()

memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τωρα που θα παει σε 2 παρτυ θα ρεφαρειΡε Σταμ με στεναχωρειs.....Που παs και μπλεκειs με αιρεσειs,παγανιστικα και αλλα τινα !!!!Κυνηγα εκει κανα κοριτσακι του Θεου κι αστα αυτα

stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
ασε με τυπε και περναγαν εκεινη την ωρα για κακη μου τυχη τοσα ωραια μουνια και εγω ακουγα για πασχα και εκλησιες ...Ρε Σταμ με στεναχωρειs.....Που παs και μπλεκειs με αιρεσειs,παγανιστικα και αλλα τινα !!!!Κυνηγα εκει κανα κοριτσακι του Θεου κι αστα αυτα
εκτος τοπου και χρονου

baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
staματακη μολις γυρισα απο φαιασε με τυπε και περναγαν εκεινη την ωρα για κακη μου τυχη τοσα ωραια μουνια και εγω ακουγα για πασχα και εκλησιες ...
εκτος τοπου και χρονου![]()
θα παμε μεταξι
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
κοψε την ειρωνια χοντρε ...τωρα που θα παει σε 2 παρτυ θα ρεφαρει![]()
![]()
![]()

οσο για ποδια δεν χρειαζεται, η ιαπωνεζες μαζι με ουκρανεζες ειναι μακραν κορυφη σε ποδαρακι

baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.861
- Πόντοι
- 7.265
μιχαλακη σε θυμηθηκακαλα ρε κ εσυ δεν ρωταγες αφου οι πρωτοπλαστοι ηταν 2 κ καναν 2 γιους αυτοι τι γαμαγαν?![]()
αφου φαγαμε κεμπαπ με μπυρες
μετα φαγαμε παγωτακι
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
κοψε την ειρωνια χοντρε ...
οσο για ποδια δεν χρειαζεται, η ιαπωνεζες μαζι με ουκρανεζες ειναι μακραν κορυφη σε ποδαρακι![]()
ασε τα νευρα σε μενα και απαντα, θα παμε μεταξι?staματακη μολις γυρισα απο φαι
θα παμε μεταξι![]()
Stories
Νέο!Rene: Rene | Επέστρεψε δυναμικά!
Μελαχρινή Μολδαβή, 32χρονη, 1,73εκ., με εκπληκτικές αναλογίες κορμιού!!!
Βασικό πρόγραμμα, 120ευρώ/ώρα, 160ευρώ/1,5 ώρα
Έξτρα εκτόνωση +20ευρώ
Λεσβιακό +20ευρώ
Γνωρίζει άψογα ελληνικά
Τηλ. +306989821655
Μελαχρινή Μολδαβή, 32χρονη, 1,73εκ., με εκπληκτικές αναλογίες κορμιού!!!
Βασικό πρόγραμμα, 120ευρώ/ώρα, 160ευρώ/1,5 ώρα
Έξτρα εκτόνωση +20ευρώ
Λεσβιακό +20ευρώ
Γνωρίζει άψογα ελληνικά
Τηλ. +306989821655