Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.634
- Πόντοι
- 12.756
αρκετες πουστρες εχει η μυκονος ρε μαν.....τι πρωτοτυπια να προσθεσει ο μητσος με το να ερθει εκει;![]()
μονο εσυ λειπεις απο εκει.
αρκετες πουστρες εχει η μυκονος ρε μαν.....τι πρωτοτυπια να προσθεσει ο μητσος με το να ερθει εκει;![]()
Καλα εσεις παιξτε και πλακομουνια μεταξυ σας μονο προσεξτε μην σκισετε το καλσον και σας φυγουν τα εξτενσιονοχι
εσυ φορας ολοσωμο η μπικινι![]()
μαν ακουσα θα παρουν αδεια ο γαβαλας και ο τσοχατζοπουλοςμπικινι για να κανει τανλαινς![]()
εγω εχω δουλειες ακομη στο σαιτ....με πρωτη ξερεις ποια......μονο εσυ λειπεις απο εκει.
εγω εχω δουλειες ακομη στο σαιτ....με πρωτη ξερεις ποια......![]()
ξερεις οτι για σενα ειμαι παντα ο ανδρεας.... ;)μην τον γαμας πολυ τον βατραχο μην σου ματωσει και νομισεις οτι εχει περιοδο
ξερεις οτι για σενα ειμαι παντα ο ανδρεας.... ;)
εισαι απλα ενας Ανδρεας κακοηθης.Φταιει μετα να σε παει αιμα ο νιπλ;ξερεις οτι για σενα ειμαι παντα ο ανδρεας.... ;)
που του γεμιζει τον κωλο κρεας.......εισαι απλα ενας Ανδρεας
καληνυχτα και ονειρα γλυκακαληνυχτα μητσο
εισαι απλα ενας Ανδρεας κακοηθης.Φταιει μετα να σε παει αιμα ο νιπλ;![]()
που του γεμιζει τον κωλο κρεας.......![]()
τυπε το βατραχι μας σνομπαρει.Κανει λεει την τακτικη του ψοφιου κοριου τωρα.Εχει λουφαξει στο ελος του και κανει εμφανισεις γκεστ-σταρ.Καμμια ιδεα να τον ξετρυπωσουμε;Ειναι ο Ανδρεας ........
αναστηστε την ντανιελα και βαλτε την να ποσταρει στα μασαζτυπε το βατραχι μας σνομπαρει.Κανει λεει την τακτικη του ψοφιου κοριου τωρα.Εχει λουφαξει στο ελος του και κανει εμφανισεις γκεστ-σταρ.Καμμια ιδεα να τον ξετρυπωσουμε;![]()
οτι χρειαστει θα κανουμεαναστηστε την ντανιελα και βαλτε την να ποσταρει στα μασαζ
ξεχασες το καλο ξημερωμακαληνυχτα μητσο
τυπε το βατραχι μας σνομπαρει.Κανει λεει την τακτικη του ψοφιου κοριου τωρα.Εχει λουφαξει στο ελος του και κανει εμφανισεις γκεστ-σταρ.Καμμια ιδεα να τον ξετρυπωσουμε;![]()
το ξημερωμα θα απαντησει ο μητσος ;)ξεχασες το καλο ξημερωμα![]()