Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.639
- Πόντοι
- 12.756
δεν μιλας ομορφα.βρίσε μωρή καπότα ν'ανέβεις λίγο και απόψε ;)
νεα λογοκρισια;![]()
πραγματοποιει οτι υποσχεται......απειλεις ?
ΟΛΟΙποιος θελει να δει το σταματακη σε βιντεο?![]()
νεα λογοκρισια;![]()
ρε αλητη ξαναβαλε την ψηφοφορια και μπαναρε και τους 2 πρωτους που βγηκανε απο την προηγουμενηπραγματοποιει οτι υποσχεται......
γκαμαι;ποιος θελει να δει το σταματακη σε βιντεο?![]()
πραγματοποιει οτι υποσχεται......
σωστα να πει λεπτομερειες και να οργανωσουμε την μαχηΠεριμενουμε επίσημη τοποθετηση απο τον φιλο memos@n τυπε , επεσε σκουπα παλι
ρε αλητη τον υποστρατηγο μαν;ρε αλητη ξαναβαλε την ψηφοφορια και μπαναρε και τους 2 πρωτους που βγηκανε απο την προηγουμενη![]()
εδω.ειναι απο περσι το καλοκαιρι ,επαιξε μ ενα 9χρονο κοριτσακι και τις εφαγε
με εβγαλες απο τα ρουχα μου.Εχεις αποθρασυνθει.Τι γαμο-ασυλο ειναι αυτο που εχεις δωσει;ρε αλητη τον υποστρατηγο μαν;
κατσε μαν μισο......εγω ασυλο δεν εδωσα σε κανεναν......με εβγαλες απο τα ρουχα μου.Εχεις αποθρασυνθει.Τι γαμο-ασυλο ειναι αυτο που εχεις δωσει;![]()
βγαινει και το βροντοφωναζει ο σταμ.Εχεις δωσει πολιτικο ασυλο λεει.κατσε μαν μισο......εγω ασυλο δεν εδωσα σε κανεναν......
σταμ κοσμας και βαρος ειναι υπο την προστασια μου......κανενας αλλος.....τον παπαζολη δεν μπορεσα να τον σωσω απο τον κατηφοροβγαινει και το βροντοφωναζει ο σταμ.Εχεις δωσει πολιτικο ασυλο λεει.![]()
και το μπος;σταμ κοσμας και βαρος ειναι υπο την προστασια μου......κανενας αλλος.....τον παπαζολη δεν μπορεσα να τον σωσω απο τον κατηφορο