Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.689
- Πόντοι
- 12.756
στην ομονοια εδω και λιγο καιρο ειναι μια καινουργια κοντουλα κατω απο 35
εχω ακουσει κανει και φιστιν στο μητσο
Λες να την ξερει ο Μητσος τυπε ?
στην ομονοια εδω και λιγο καιρο ειναι μια καινουργια κοντουλα κατω απο 35
εχω ακουσει κανει και φιστιν στο μητσο
στανταρΛες να την ξερει ο Μητσος τυπε ?
ολοι τον ξερουν τον μητσο στην ομονοιαΛες να την ξερει ο Μητσος τυπε ?
θα της τριφτηκε λες?μεχρι να φαει την πιτα τουστανταρ
κανε μια περιγραφη και σε μας τους ασχετους να παμε να του σφιξουμε το χεριολοι τον ξερουν τον μητσο στην ομονοια
η μεγαλυτερη πουσταρα της περιοχης ειναι
στανταρακιθα της τριφτηκε λες?μεχρι να φαει την πιτα του
εχω χρονια να το δω ομονοια το μουνακικανε μια περιγραφη και σε μας τους ασχετους να παμε να του σφιξουμε το χερι![]()
αλλαξε ποστο ε;δεν γαμιεται καποιος καποια στιγμη θα τον δει και θα ενημερωσειεχω χρονια να το δω ομονοια το μουνακι
μιλα για πάρτη σου μωρη ξεκωλιαρα που το παίζες και φίλος πουσταρα !!!!!ολοι τον ξερουν τον μητσο στην ομονοια
η μεγαλυτερη πουσταρα της περιοχης ειναι
Για να παιρνει τσαμπα λαχεια το εκανε ο γυφτος. ;)μιλα για πάρτη σου μωρη ξεκωλιαρα που το παίζες και φίλος πουσταρα !!!!!
Νομιζω οτι ο Γλιτσας ανοιγει τους κλωνους και τους μπαναρει
πες μας για την κοντουλα τη λαχειοπωλισσα στην ομονοιαμιλα για πάρτη σου μωρη ξεκωλιαρα που το παίζες και φίλος πουσταρα !!!!!
τσαμπα μονο την πουτσα μου και τα αρχιδια μου και ΜΟΝΟ αν ειναι γυναικαΓια να παιρνει τσαμπα λαχεια το εκανε ο γυφτος. ;)
δεν τις ξερω ρε ΠΟΥΣΤΡΑΚΙπες μας για την κοντουλα τη λαχειοπωλισσα στην ομονοια![]()
για να έρθετε να μου τα κλασετε ?αλλαξε ποστο ε;δεν γαμιεται καποιος καποια στιγμη θα τον δει και θα ενημερωσει
πηδηξες ενα ποστ μου ρε.Για να ερθω να σου σφιξω το χερι εγραψαγια να έρθετε να μου τα κλασετε ?
Πηγαίνετε στην ΓλουΓλου στον σταυλο και στην Κοσνικ και στην λαστφορλαιφη![]()
Eιναι πολλες;δεν τις ξερω ρε ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ
Nα εισαι καλα Μητσο να μας διασκεδαζεις.Έφυγα πουτανιτσες μου
Καλο βραδι και προσοχή στις αλλαξοκωλιες .....![]()
o μητσος δεν πηδαει τπτ μονο τον πηδανεπηδηξες ενα ποστ μου ρε.Για να ερθω να σου σφιξω το χερι εγραψα![]()