LION7
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.400
- Πόντοι
- 10.645
την κοσμοσυροη στα μπουρδελα μηπως![]()
παντως εγω προκοπη στην ελλαδα και γενικα να παει μπροστα η ελλαδα με τυπους σαν τον μπεμα και τον δελικατεσεν να σφαζονται στην πιατσα για κατι πουτανες δεν περιμενω...καπου τοσο ειναι μην νομιζεις οτι ειναι μικροτερο.Απλα δεν φαινονται.
αν θες δεχομαι ενα κερασμα σε μασαζστα μπουρδέλα του δεκάευρου υπάνθρωπε![]()
Και προσεχως πενταευρου Βατραχωστα μπουρδέλα του δεκάευρου υπάνθρωπε![]()
σταμ κοιτα να την κανεις οσο εισαι ακομα μικρος.παντως εγω προκοπη στην ελλαδα και γενικα να παει μπροστα η ελλαδα με τυπους σαν τον μπεμα και τον δελικατεσεν να σφαζονται στην πιατσα για κατι πουτανες δεν περιμενω...
![]()
και τι να το κανεις το οικονομικο κραχ? η πορνεια ειναι μεγαλο θεμελιο για μια χωρα, κυριως κοινωνικα,οχι οτι πληρωνουν φορους αλλα κραταει την κοινωνια σε μια αρμονια... αλλα εαν δεν εχεις να φας μετα της πουτανες θα σκεφτεσαι..Ελυσες το προβλημα της ζωης σου τυπε !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν θες δεχομαι ενα κερασμα σε μασαζ![]()
Και προσεχως πενταευρου Βατραχω![]()
Η καλυτερη συμβουλη που διαβασα !!!!σταμ κοιτα να την κανεις οσο εισαι ακομα μικρος.
και τι να το κανεις το οικονομικο κραχ? η πορνεια ειναι μεγαλο θεμελιο για μια χωρα, κυριως κοινωνικα,οχι οτι πληρωνουν φορους αλλα κραταει την κοινωνια σε μια αρμονια... αλλα εαν δεν εχεις να φας μετα της πουτανες θα σκεφτεσαι..
σταμ κοιτα να την κανεις οσο εισαι ακομα μικρος.
ε ναι ρε Μητσε.Απλα ο Ελληνας εχει ακομα αξιοπρεπεια τσονταρουν και οι γονεις,φιλοι,πεθερικα,τουμπεκα ολα
Σκασε εσυ μωρη πισωγλεντημενη Λουλουνα διατηρήσουμε ένα μίνιμουμ ανθρώπινης αξιοπρέπειας
εσύ πούστη σκάσε![]()
να διατηρήσουμε ένα μίνιμουμ ανθρώπινης αξιοπρέπειας![]()
Η καλυτερη συμβουλη που διαβασα !!!!
εσενα τι σε κοφτει αφου δε γαμαςΚαι προσεχως πενταευρου Βατραχω![]()
γιατι ρε;εδω μετα απο 10 χρονια θα υπαρξει καποιο μελλον.μαλακίες
θα το πω στο σαιτ δεν το χω πει πουθενα..σταμ κοιτα να την κανεις οσο εισαι ακομα μικρος.
ειμαι εκλεκτικος μαν και γαμαω μονο οταν εχω κεφι κι ορεξηεσενα τι σε κοφτει αφου δε γαμας![]()