kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
:-* :-* :-*[move][/move]
αρχιδια στιφαδο;αμελέτητα στιφάδο είναι?
αρχιδια στιφαδο;
ντροπη σου κ σενα...μια εβδομαδα χωρις κρεας κ γαλακτοκωμικα δεν μπορεις????????????????????Γεια χαρα
Τι λεει,νυστευετε;εγω εφαγα το μεσημερι φακες και το βραδυ τυροπιτα![]()
Δεν νυστευω,εχω αποψη πανω σε αυτοντροπη σου κ σενα...μια εβδομαδα χωρις κρεας κ γαλακτοκωμικα δεν μπορεις????????????????????
Που εισαι ψηλε
εσυ με θες????????????
σκατα αποψη εχειςΔεν νυστευω,εχω αποψη πανω σε αυτοΠου εισαι ψηλε
![]()
και ομορφοςσκατα αποψη εχειςλαιμαργος εισαι
![]()
δεν ειμαι εγω ψηλος αλλα εσυ κοντοςΔεν νυστευω,εχω αποψη πανω σε αυτοΠου εισαι ψηλε
![]()
ειδες σοκολατα και αναψεςεσυ με θες????????????
οχι ψαχνω να βρω γαμπρο....δεν ειμαι εγω ψηλος αλλα εσυ κοντοςειδες σοκολατα και αναψες
![]()
αν ψαχνεις το κουκλακι καπου προς βουλγαρια πηρε το αυτι μουοχι ψαχνω να βρω γαμπρο....
ναι αλλα γαμαωδεν ειμαι εγω ψηλος αλλα εσυ κοντος![]()
με τον κουκλακι χωρισαμε....αν ψαχνεις το κουκλακι καπου προς βουλγαρια πηρε το αυτι μου
αλλα δε θα σου πω τι κανει![]()
που ξαφανιστικες εσυαν ψαχνεις το κουκλακι καπου προς βουλγαρια πηρε το αυτι μου
αλλα δε θα σου πω τι κανει![]()
ενταξει μου κανεις!!!!!!!!!!!δεν [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ειμαι ψηλος[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] αλλα εσυ κοντοςειδες σοκολατα και αναψες
![]()
Μπλεξε με τον Ταφτααρ ειναι σαν λατινος,εχει και λεφτα αισθηματαμε τον κουκλακι χωρισαμε....