TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
τι καλος ανθρωποςαυτο το β και το δ σου![]()
τι καλος ανθρωποςαυτο το β και το δ σου![]()
τι καλος ανθρωπος![]()
γιατι δεν ειμαι??? :'(
τζι ελ τι εγινε ρε φιλε?οσο παει χειροτερευει το πραμα....θα χεις και τον νωντα παλιο μετααρρωστακι θα ειναι ρε κελυ![]()
με το που πανε να σε κανουν αλλαζεις αυξων δικε μου!τζι ελ τι εγινε ρε φιλε?
προαγωγη βλεπω. ευγε.
μονο εγω δεν εχω παρει προαγωγη ακομα ρε γαμωτο.ολες οι σειρες μου στο σαιτ πηραν προαγωγη.
γιατι ομως?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι αγορινα εισαι συ δικε μου!Για να μην χαλασω το θρεντ της ΑΜΑΝΤΑ ,ηρθα εδω και θα γραψω.Εγω δεν ειχα κανενα στοχο να σας υποτιμησω ,ενω εσυ με ειπες ζωο.![]()
οχι γιατι να τον ξερω,το μηνυμα ειναι για την ΚΕΛΛΥ.τι αγορινα εισαι συ δικε μου!
τον ορεστη τον ξερεις?
αν δεν θες σχολια στελνε π.μοχι γιατι να τον ξερω,το μηνυμα ειναι για την ΚΕΛΛΥ.
ναι ειναι και αυτο.με το που πανε να σε κανουν αλλαζεις αυξων δικε μου!![]()
Για να μην χαλασω το θρεντ της ΑΜΑΝΤΑ ,ηρθα εδω και θα γραψω.Εγω δεν ειχα κανενα στοχο να σας υποτιμησω ,ενω εσυ με ειπες ζωο.![]()
Ώρα για ύπνο.. Σας καληνυχτίζω όλους και όλες και καλή ξεκούραση...
ειπα εγω το αντιθετο για την ΚΕΛΛΥ ,απο οτι φαινεται ειναι γυναικα με χιουμορ,ντομπρα,και σιγουρα κουκλαρα,απλα δεν ηθελα να σχολιασω κανεναν και βγηκα και ζωο.νταξει.... καμια φορα μας ξεφευγουν μαλακιες που δεν εννοουμε
το εχω παθει και εγω.... μην αγχωνεσαι πανο ;)
Περα απο την πλακα η Κελλυ ειναι μια χαρα κοριτσι
και φαινεται και ωραιος τυπος ανθρωπου... μπραβο κελλυ συνεχισε να χεις χιουμορ
και να περνας ωραια με τον τροπο σου.
καλα μην παιρνεις ορκο για μερικους εδω μεσα οτι το πιστευουν αυτοειναι σαν να λες οτι και οι μαυροι ανθρωποι ειναι