kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 47
- Πόντοι
- 366
Astone more kanei to malaka....οτι νοιαζεσαι για την υγεια μου γι αυτο σε ειπε μπαμπα μου..
Το ξερω τυπε,εμεις κανουμε σχεδια και ο Θεος γελαειAστο φιλος, οτι και να σκεφτεις παλι εξω θα πεσεις...
τρανς ειναι μονο ο γουλφακης....σωστα....ΟχιΚλωνος του Κοσμα
![]()
Με Ημερομηνία εγγραφής: 06/07/09 τα 10 χρόνια πώς προκύπτουν;;;θα εισαι σαν εμενα....με 55000 ποστ περιπου......![]()
αυτος δεν θα ποσταρει τοσα πολλα μηνυματα....ειναι κατηγοριας θεσσαλουΜε Ημερομηνία εγγραφής: 06/07/09 τα 10 χρόνια πώς προκύπτουν;;;![]()
Με Ημερομηνία εγγραφής: 06/07/09 τα 10 χρόνια πώς προκύπτουν;;;![]()
Μπορεί να έχω και άλλους λόγους....οτι νοιαζεσαι για την υγεια μου γι αυτο σε ειπε μπαμπα μου..
Δεν κάνω το μαλάκα. ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ....Astone more kanei to malaka....![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού δεν.....
Γιατί το παιδεύεις;;;![]()
Ετσι οπως παω σε 2 χρονακια θα σε φτασω :oαυτος δεν θα ποσταρει τοσα πολλα μηνυματα....ειναι κατηγοριας θεσσαλου![]()
Καλα εγω το ειπα κομψα.....εσυ το χοντρηνες...Μπορεί να έχω και άλλους λόγους....Δεν κάνω το μαλάκα. ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ....![]()
![]()
Ρε ηλίθιε ξανα διάβασε....ρε ηλίθιε αυτό που έγραψες δεν είχε νόημα![]()
Τωρα περναμε μελαγχολικη φασηχερετε και παλι αναψανε τα αιματα?
Στο χαλαρό θα χα κ γω τώρα καμία 30χιλιάδες ποστ αν δεν μου διέγραφαν το πρώτο μου νικ. :-Ετσι οπως παω σε 2 χρονακια θα σε φτασω :o
Με ποιους ρε τυπε? φυγανε οι μορφες του σπαμοθρεντ....τα φλωρακια μεινανε.....μπαρος και σια...χερετε και παλι αναψανε τα αιματα?
Ρε ηλίθιε ξανα διάβασε....
Γράφει ο πιστολέρο αναρωτιέμαι πώς θα είμαι σε 10 χρόνια κ απαντάει ο gl σαν εμένα με 55.000 ποστ τα οποία όμως δεν έκανε σε 10 χρόνια αλλά σε 2.
Κατάλαβες;;;;
Εχεις φαει μπαν σφυροδρεπανε? :oΣτο χαλαρό θα χα κ γω τώρα καμία 30χιλιάδες ποστ αν δεν μου διέγραφαν το πρώτο μου νικ. :-