sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 20
- Πόντοι
- 166
Με 60 ευρω ουτε τα παπαρια μου δεν παιρνεις....εγω για εσπρεσσο θελω
κατσε θα το σκεφτω σοβαρα
αν και πρεπει και ο καφες να ειναι καλος![]()

Με 60 ευρω ουτε τα παπαρια μου δεν παιρνεις....εγω για εσπρεσσο θελω
ναι αλλα πιστεψε με αξιζει επαιρνα τον λαβαντζα και υλλι παλια ετοιμο κομενο και μετα κοκο τρελη διαφορα μιλαμεεγω για εσπρεσσο θελω
μου το εφερε φιλη μου που εχει μαγαζι απο μακρο η πρακτικερ η κατι τετοιο που ψωνιζουν με καρτα διαφορετικα παει πανω απο 100 ;)Με 60 ευρω ουτε τα παπαρια μου δεν παιρνεις....![]()
τα δικα μου ειναι πιο ακριβαΜε 60 ευρω ουτε τα παπαρια μου δεν παιρνεις....![]()
Τυπε μετα χαρας......αλλα πρεπει να ερθεις κεφαλονια να τα παρεις....να σου ριξω και εναν π.....τα δικα μου ειναι πιο ακριβα
καλα ρε ολοκληρη μπαροκαφετερια εχεις στειλε μου δωρο ενα μυλο
μη σου πω και εσπρεσσιερα![]()
θα σου στειλω αντιπροσωπο τον λιλαΤυπε μετα χαρας......αλλα πρεπει να ερθεις κεφαλονια να τα παρεις....να σου ριξω και εναν π.....![]()
Ναι μωρε ενταξει.....αλλα λεω για επαγγελματικη δουλεια ουτε οι μυλοι του 1000αρικου δεν κανουν κανονικα.....οι καλοι εχουν κανα 1800αρι...μου το εφερε φιλη μου που εχει μαγαζι απο μακρο η πρακτικερ η κατι τετοιο που ψωνιζουν με καρτα διαφορετικα παει πανω απο 100 ;)
κεφαλονια που?Τυπε μετα χαρας......αλλα πρεπει να ερθεις κεφαλονια να τα παρεις....να σου ριξω και εναν π.....![]()
θα σου στειλω αντιπροσωπο τον λιλα![]()
Εγω τυπε τα ξερω ..γιαυτο και πηρα γυναικα απο μακρια....κεφαλονια που?
το ξερεις το ρητο εεε?
παρε γυναικα απτο αργοστολι να στην περνουν ολοι... παρε αντρα απτο λυξουρι να σου βγει γαιδουρι...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πινε μλκ χυμικα και να τα ακριβοπληρωνεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μαλακα θα παρεις εσπρεσιερα με καψουλες...οτι πιο φρεσκο..για καφε....σαν να τον αλλεσες στην στιγμη...καψουλες οχι φακελακια...
η γυνακα σου δεν ηξερα την παροιμια ομωςΕγω τυπε τα ξερω ..γιαυτο και πηρα γυναικα απο μακρια....
εγω θα πιο εσπρεσσο μονο αν εχω πιει πανω απο 5 φραπεδες και δεν την χρησιμοποιω τι να τον κανω? απλα επιδη καποιοι φιλοι πινουν μονο τετοιο (και αυτη που μου το εφερε) το πηρα για να το εχω.εσυ το θες επαγκελματικα. για 2 μερες το δικο μου καλο θα σου ητανΝαι μωρε ενταξει.....αλλα λεω για επαγγελματικη δουλεια ουτε οι μυλοι του 1000αρικου δεν κανουν κανονικα.....οι καλοι εχουν κανα 1800αρι...![]()
Ενταξει ειναι ακριβουτσικα....αλλα ειναι φρεσκοσ ο καφες....και τελειος....Ενταξει τι να κανω?να βαλω επαγγελματικη μηχανη και μυλο στο σπιτη?πινε μλκ χυμικα και να τα ακριβοπληρωνεις![]()
υπονοεις οτι ειναι απτο λιξουρι?η γυνακα σου δεν ηξερα την παροιμια ομως![]()
Εγω δεν ειμαι απο το ληξουρι ομως....να ειμαι γαιδουρι...η γυνακα σου δεν ηξερα την παροιμια ομως![]()
ναι αν θες ποιοτιτα θα συμφωνισω μαζι του δεν γουσταρω παρασκευασματαΕνταξει ειναι ακριβουτσικα....αλλα ειναι φρεσκοσ ο καφες....και τελειος....Ενταξει τι να κανω?να βαλω επαγγελματικη μηχανη και μυλο στο σπιτη?![]()
Εγω πινω 4 εσπρεσακια την μερα......σπιτη..και κανα δυο εξω...εγω θα πιο εσπρεσσο μονο αν εχω πιει πανω απο 5 φραπεδες και δεν την χρησιμοποιω τι να τον κανω? απλα επιδη καποιοι φιλοι πινουν μονο τετοιο (και αυτη που μου το εφερε) το πηρα για να το εχω.εσυ το θες επαγκελματικα. για 2 μερες το δικο μου καλο θα σου ηταν
κοιτα πινω σιγουρα 4 φραπεδες 2 καφε μια ζαχαρι(κουταλακι γλυκου) και παλι μπορει να ξαναπεσω για υπνο στο 10λεπτο να μου κανει ο εσπρεσσο τι? που δεν θα μου ανοιξει ουτε το μισο βλεφαρο?Εγω πινω 4 εσπρεσακια την μερα......σπιτη..και κανα δυο εξω...![]()