sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 23
- Πόντοι
- 166
Οκ οταν μεγαλωσεις λιγο ακομη ελα να τα ξαναπουμεμε δουλευεις ετσι?επειδη ειχε σαν επιλογη η μαμα μου κ ο μπαμπας μου να κανουν παιδι/α και να τα μεγαλωσουν οπως πρεπει εγω θα πρεπει να μεινω γαντζωμενος παντα επανω τους;θα αλληλοθυσιασουμε τις ζωες μας δλδ γ ποιο λογο;;;
τονιζω!!!!!!!!!!!δε τους γραφουμε στα @@ μας κ ειμαστε εκει να σκιζομαστε γ οτι χρειαστει.
Στην περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει σας έχω γραμμένους άπαντες στα μικρά-γοητευτικά μου @@δάκια!!!παπαζόλη τι σου λέει ρε το φασιστάκι![]()

:-* :-*
Ναι μη κοροιδευεις .... Οι Αγγλοι και μονο στην ανακοινωση οτι θα παρθουν μετρα ξεσηκωθηκαν και ετσι δεν ληφθηκαν τα μετρα ... εδω παπαρια καθομαστε και απολαμβανουμε τα χαλια μας .
Δεν το πιστευω ρε πουστη.....ειπες και κατι που συμφωνουμε....Δεν ειναι μονο αυτο τυπε.... απλα εσυ εχεις κολλησει σε αυτο... θα τα ξερεις καλυτερα απο εμενα μιας και εχεις ζησει εκει...
ΟΙ αγγλοι ειναι ΛΟΓΙΚΟΙ.
ΕΝα παραδειγμα μονο λογικης σκεψης θα σου δωσω....
εστω 2 ατομα το ενα πετυχημενο το αλλο οχι και τοσο
ο αγγλος θα σκεφτει πως μπορει να μαθει απο τον αλλον και να τον φτασει
θα προσπαθησει να το πετυχει με ψυχραιμια και λογικη
ο ελληνας απλα θα βαλει εμποδια στον αλλον (ταυτοχρονα δεν κερδιζει κατι με αυτο)
και καταστρεφει και τον συνανθρωπο του.
Ολα ειναι διαφορετικα εκει... στα πανεπιστημια κανουν δουλεια για να εισαι ετοιμος στην αγορα εργασιας εδω σου ζαλιζουν τα αρχιδια οι πανεπιστημιακοι και πρεπει να ξοδεψεις και αλλο τοσο για να μαθεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ πρακτικα πραγματα.
ΑΦηστε το δεν υπαρχει συγκριση ειναι χρονια μπροστα οι τυποι και φαινεται αυτο τωρα που παιζει κριση.
Αυτο πρεπει να το γιορτασουμεΔεν το πιστευω ρε πουστη.....ειπες και κατι που συμφωνουμε....

Οκ οταν μεγαλωσεις λιγο ακομη ελα να τα ξαναπουμε
Για τωρα δεν μπορεις να συλλαβεις αρκετα πραγματα και εγω δεν μπορω να σου τα εξηγησω ολα
Αυτο ειναι και η κοινωνικη μορφωση που λεγαμε (ελεγες) καποτε....
Μερικα πραγματα πρεπει να τα σκεφτεσαι πριν συμβουν και να προετοιμαζεσαι
Υγ. μην θεωρησεις οτι σου τη λεω με το παρον ποστ.
σε διαβεβαιω οτι δεν εχω τετοια διαθεση και ειδικα απεναντι σου
Ναι...φερε τις σαμπανιες...Αυτο πρεπει να το γιορτασουμε![]()
Ρε Jim οι καλοί γονείς όλοι προσφέρουν στα παιδειά τους,αυτό τί σημαίνει ότι τα παιδειά τους πρέπει αν τους έχουν όλη τους την ζωή από κοντά;;;Οκ οταν μεγαλωσεις λιγο ακομη ελα να τα ξαναπουμε
Για τωρα δεν μπορεις να συλλαβεις αρκετα πραγματα και εγω δεν μπορω να σου τα εξηγησω ολα
Αυτο ειναι και η κοινωνικη μορφωση που λεγαμε (ελεγες) καποτε....
Μερικα πραγματα πρεπει να τα σκεφτεσαι πριν συμβουν και να προετοιμαζεσαι
Υγ. μην θεωρησεις οτι σου τη λεω με το παρον ποστ.
σε διαβεβαιω οτι δεν εχω τετοια διαθεση και ειδικα απεναντι σου
Εγω βαζω το χαβιαριανοίγω σαμπάνιες![]()
![]()
![]()

εγω παλι θα κοιτουσα να την κανω με τη γυναικα του πετυχημενου..Δεν ειναι μονο αυτο τυπε.... απλα εσυ εχεις κολλησει σε αυτο... θα τα ξερεις καλυτερα απο εμενα μιας και εχεις ζησει εκει...
ΟΙ αγγλοι ειναι ΛΟΓΙΚΟΙ.
ΕΝα παραδειγμα μονο λογικης σκεψης θα σου δωσω....
εστω 2 ατομα το ενα πετυχημενο το αλλο οχι και τοσο
ο αγγλος θα σκεφτει πως μπορει να μαθει απο τον αλλον και να τον φτασει
θα προσπαθησει να το πετυχει με ψυχραιμια και λογικη
ο ελληνας απλα θα βαλει εμποδια στον αλλον (ταυτοχρονα δεν κερδιζει κατι με αυτο)
και καταστρεφει και τον συνανθρωπο του.
Ολα ειναι διαφορετικα εκει... στα πανεπιστημια κανουν δουλεια για να εισαι ετοιμος στην αγορα εργασιας εδω σου ζαλιζουν τα αρχιδια οι πανεπιστημιακοι και πρεπει να ξοδεψεις και αλλο τοσο για να μαθεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ πρακτικα πραγματα.
ΑΦηστε το δεν υπαρχει συγκριση ειναι χρονια μπροστα οι τυποι και φαινεται αυτο τωρα που παιζει κριση.
Δεν το πιστευω ρε πουστη.....ειπες και κατι που συμφωνουμε....
Ανοιξε και μια ντουζινα του πορδομορτη....ανοίγω κι άλλες![]()
![]()
![]()
ε νταξει το ξεχεσιμο που ριχνουμε ειναι για χαβαλε![]()
αμα ειχα παρεξηγηθει ή δεν σε πηγαινα δεν θα σου απαντουσα
Γαλλικες να ειναιανοίγω κι άλλες![]()
![]()
![]()

Ειναι και αυτο μια αποψη....ε νταξει το ξεχεσιμο που ριχνουμε ειναι για χαβαλε![]()
αμα ειχα παρεξηγηθει ή δεν σε πηγαινα δεν θα σου απαντουσα
εγω παλι θα κοιτουσα να την κανω με τη γυναικα του πετυχημενου..