pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
ΕΧΕΙ και κατι μπαζολια ομωςΑχ οι αγγλιδουλες ειναι φωτια...πολυ καυλακια.
ΕΧΕΙ και κατι μπαζολια ομωςΑχ οι αγγλιδουλες ειναι φωτια...πολυ καυλακια.
Σωθηκες.Αν δω οτι δεν μπορω να προσφερω στο παιδι μου την ζωη που θα πρεπει να εχει
τοτε ΔΕΝ θα επιδιωξω να κανω παιδι
η αν κανω παιδι θα φροντισω να εχω εξασφαλισει τα βασικα....
Στο Σιδαρι παντως που δουλευα πιτσιρικας και ηταν τιγκα στους αγγλους,ενα μπαζολι δεν ειδα.ΕΧΕΙ και κατι μπαζολια ομως![]()
Παιρνουν καλυτερεσ αποφασεις γιατι πηραν την ζωη τους στα χερια τους απο τα 18....δεν ξερω παιζουν πολλα ρολο
απλα βιαζεστε να κρινετε και να μιλησετε
το κανω και εγω καμια φορα αυτο και ειναι κλασσικο ελληνικο ΚΑΚΟ ιδιωμα.
πραγματικα ΚΑΚΟ. Οι ξενοι παλι ειναι πιο ψυχραιμοι λιγοτερο θερμοαιμοι και τελικα παιρνουν καλυτερες αποφασεις

Αχ οι αγγλιδουλες ειναι φωτια...πολυ καυλακια.
Στο Λαγανα εβλεπα κατι χοντρουλες με μινι φουσταΣτο Σιδαρι παντως που δουλευα πιτσιρικας και ηταν τιγκα στους αγγλους,ενα μπαζολι δεν ειδα.
ολα ηταν μωρακια του γαλακτος.

Λάθος είναι κ αυτό,είναι πολύ νωρίς,μία μέση λύση χρειάζεται.Παιρνουν καλυτερεσ αποφασεις γιατι πηραν την ζωη τους στα χερια τους απο τα 18....![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλαω για τα θηλυκα αγγλακια...Ναι μη κοροιδευεις .... Οι Αγγλοι και μονο στην ανακοινωση οτι θα παρθουν μετρα ξεσηκωθηκαν και ετσι δεν ληφθηκαν τα μετρα ... εδω παπαρια καθομαστε και απολαμβανουμε τα χαλια μας .
Ολα τα σαπακια σε σας τα στελνανεΣτο Λαγανα εβλεπα κατι χοντρουλες με μινι φουστα![]()
Τυπε χωρις να με παρεξηγησεις...δεν κρατιεμαι θα στο πω....μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με τα δοντια σου εδω και κατι μερες...Έχω πάθει ψυχολογίκο με τον οδοντίατρο,όλη μέρα αυτό σκέφτομαι....:S
Ναι μη κοροιδευεις .... Οι Αγγλοι και μονο στην ανακοινωση οτι θα παρθουν μετρα ξεσηκωθηκαν και ετσι δεν ληφθηκαν τα μετρα ... εδω παπαρια καθομαστε και απολαμβανουμε τα χαλια μας .
Πεστο και ετσι...Λάθος είναι κ αυτό,είναι πολύ νωρίς,μία μέση λύση χρειάζεται.
Τελευταία βέβαια έχουμε περάσει στο άλλο άκρο,30 γίνεται ο άλλος κ δεν είναι ανεξάρτητος.
Τυπε χωρις να με παρεξηγησεις...δεν κρατιεμαι θα στο πω....μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με τα δοντια σου εδω και κατι μερες...
Στο θέμα με τους γονείς συμφωνώ με την Λουκ.
Στο θέμα μου αναρωτιέμαι:
Γιατί να χαλάνε τα δόντια μας,γιατί;;;![]()

Μιλαω για τα θηλυκα αγγλακια...

Τυπε χωρις να με παρεξηγησεις...δεν κρατιεμαι θα στο πω....μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με τα δοντια σου εδω και κατι μερες...
Ααα δεν με νοιάζει κ ιδιαίτερα να σου πω την αμαρτία μου....μου αρκεί που γράφω κ ξεδίνω!!!Τυπε χωρις να με παρεξηγησεις...δεν κρατιεμαι θα στο πω....μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με τα δοντια σου εδω και κατι μερες...
Παιρνουν καλυτερεσ αποφασεις γιατι πηραν την ζωη τους στα χερια τους απο τα 18....![]()
![]()
![]()
![]()