pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Φιλε μου καλε πλεον στην Ελλαδα αυτε οι περιπτωσεις αυξανονται καθημερινως...Πιστολερο δεν μιλω για πολυ ειδικες περιπτωσεις.........εκει παω πασο...
Φιλε μου καλε πλεον στην Ελλαδα αυτε οι περιπτωσεις αυξανονται καθημερινως...Πιστολερο δεν μιλω για πολυ ειδικες περιπτωσεις.........εκει παω πασο...
Αν το λες απο οικονομικης αποψης..δυστηχως...και παλι δεν πρεπει να καθωμαστε με σταυρωμενα χερια...Φιλε μου καλε πλεον στην Ελλαδα αυτε οι περιπτωσεις αυξανονται καθημερινως...
με δουλευεις ετσι?επειδη ειχε σαν επιλογη η μαμα μου κ ο μπαμπας μου να κανουν παιδι/α και να τα μεγαλωσουν οπως πρεπει εγω θα πρεπει να μεινω γαντζωμενος παντα επανω τους;θα αλληλοθυσιασουμε τις ζωες μας δλδ γ ποιο λογο;;;Κοπελα μου γλυκεια αυτο δεν ειναι μιζερια οπως το ονομαζεις....
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ απεναντι σε αυτον που θυσιασε την ζωη του για σενα
ΔΕΝ μπορω να σου πω περισσοτερα .....
Γεια σου μωγο......
Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θεςΝαι ρε εμεις που δεν μενουμε με τα γεροντια τους εχουμε γραμενους στα αρχιδια μας...εμας δεν θυσιαστικαν εμεις μεγαλωσαμε μονοι...μητσο παπαριες λες πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα....
Στο τελευταιο συμφωνω,εχουμε παγωσει οι Ελληνες ειναι η αληθεια..Ενας Αγγλος φοιτητης ξερεις τι ειπε σε ενα φιλαρακι μου?Εσεις οι Ελληνες ειστε στο κοσμο σας,αν μας καναν οι πολιτικοι της Αγγλιας αυτα τα πραγματα θα ειχαν φαει σουτ απο χθες με το κυμα οργης που θα υπηρχε..Αν το λες απο οικονομικης αποψης..δυστηχως...και παλι δεν πρεπει να καθωμαστε με σταυρωμενα χερια...
δειχνει οτι μολις καταλαβα ποσο κουραστικο φαινοταν στους αλλους(ακους μπουμπ?)να λεω συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια.
Αστο.. μου θυμιζει τον φιλο μου που σου ελεγα....δεν παιρνει χαμπαρι...αλλου ειναι το προβλημα...εχει δεθει και αυτος παθολογικα....με δουλευεις ετσι?επειδη ειχε σαν επιλογη η μαμα μου κ ο μπαμπας μου να κανουν παιδι/α και να τα μεγαλωσουν οπως πρεπει εγω θα πρεπει να μεινω γαντζωμενος παντα επανω τους;θα αλληλοθυσιασουμε τις ζωες μας δλδ γ ποιο λογο;;;
τονιζω!!!!!!!!!!!δε τους γραφουμε στα @@ μας κ ειμαστε εκει να σκιζομαστε γ οτι χρειαστει.
Πω πω με γκαύλωσες πάλι είχες δεν είχες!!!φίλε μήτσο μην λεξιθηρείς![]()

Αχ οι αγγλιδουλες ειναι φωτια...πολυ καυλακια.Στο τελευταιο συμφωνω,εχουμε παγωσει οι Ελληνες ειναι η αληθεια..Ενας Αγγλος φοιτητης ξερεις τι ειπε σε ενα φιλαρακι μου?Εσεις οι Ελληνες ειστε στο κοσμο σας,αν μας καναν οι πολιτικοι της Αγγλιας αυτα τα πραγματα θα ειχαν φαει σουτ απο χθες με το κυμα οργης που θα υπηρχε..
Αν δω οτι δεν μπορω να προσφερω στο παιδι μου την ζωη που θα πρεπει να εχειΤυπε αν εσυ αυριο τα κανεις αυτα για το παιδι σου,θα εχεις την απαιτηση να σε γυροκομησει και να μην ζησει την δικη του ζωη;
Δεν λεμε να μην βοηθησεις οικονομικα.
Ξερω τυπε εχω ζησει 12 χρονια στο νησι...η κορη μου εκει σπουδαζει...Στο τελευταιο συμφωνω,εχουμε παγωσει οι Ελληνες ειναι η αληθεια..Ενας Αγγλος φοιτητης ξερεις τι ειπε σε ενα φιλαρακι μου?Εσεις οι Ελληνες ειστε στο κοσμο σας,αν μας καναν οι πολιτικοι της Αγγλιας αυτα τα πραγματα θα ειχαν φαει σουτ απο χθες με το κυμα οργης που θα υπηρχε..
Oλα μαζι τον κανουν τον αντρα Μπολντ ... Φανταζεσαι καποιον 30 χρονων να μενει με την μανα του ...? Ειναι τραγικο![]()