gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
εγω μετα τα 35 ξεμωραθηκα,ανακαλυψα τα video games.αιτια χωρισμου 3 φορες μεχρι τωρα. :S :S :S :S
εγω μετα τα 35 ξεμωραθηκα,ανακαλυψα τα video games.αιτια χωρισμου 3 φορες μεχρι τωρα. :S :S :S :S
στην αθηνα εφηβο δεν προκειται να βρεις που να ναι αντρας τυπε,μετα τα 25-26 μπορει να γινει.Και ενας εφηβος μπορει να ειναι αντρας...σπανιο στην αστικη ελλαδα πιο συχνο στην επαρχια...και στο εξωτερικο...
το προσπερασα.Δεν καταλαβες,εσενα ειπα γυναικα για σπιτι![]()
μπορει να πηγες για κατουρημα.απο το μεσημερι που ημασταν παλι εδω τι νεα θες να χουμε;;;;;;;;;
Αυτο εξαρταται απο το τι υποχρεωσεις εχει αναλαβει και σε ποια ηλικια ωστε να γινει ποιο υπευθυνοςΚαι ενας εφηβος μπορει να ειναι αντρας...σπανιο στην αστικη ελλαδα πιο συχνο στην επαρχια...και στο εξωτερικο...
Κανονας στην ελλαδα......βεβαια υπαρχουν μερικες εξαιρεσεις.....π.χ ο πορδομορτης δεν προκειται να γινει ποτε ανδρας...ενω ο πιστολερο που ειναι ιδια ηλικια δειχνει πιο μεστος πιο μαγκας...πιο αντρας...
Αρχιδια οσο μενει με την μανα του και 50 να ειναι δεν γινεται αντρας...στην αθηνα εφηβο δεν προκειται να βρεις που να ναι αντρας τυπε,μετα τα 25-26 μπορει να γινει.
αναλογως τα βιωματα,μαγκα..στην αθηνα εφηβο δεν προκειται να βρεις που να ναι αντρας τυπε,μετα τα 25-26 μπορει να γινει.
στα @@ σου....αυτη η εκπομπη εχει και ενα καλο.....μια μερα μαγειρευεις χαζαμαρες και αν εισαι τυχερος μπορει τεσσερις μερες να φας καλα και τζαμπα......αμε...καφε κ μακαρονια εφτιαξα.δε ξερω κ τπτ αλλο.
Αδιαφορο αυτο.....μπορει να πηγες για κατουρημα.
ρε μαλακα βρηκες cheat που σου ειπα κανε και κατι χρησιμο ρε εκτοπλασμα.οι αντρες φαινονται στην πραξη.
Μονο οταν χρειαζεται να αποδεικτει κατι το αποδεικνυουμε
ειδαλλως γινομεθα θυματα της ανασφαλειας.

Μαλιστα......εσυ ξερεις πολλους που να μην κρεμονται απο την φουστα της μαμας?Ουτε για χεσιμο δεν πανε αν δε το πουν στην μαμα....Αυτο εξαρταται απο το τι υποχρεωσεις εχει αναλαβει και σε ποια ηλικια ωστε να γινει ποιο υπευθυνος
Αλιμονο αν κρεμεται απο την φουστα της μαμας και την τσεπη του μπαμπα.....
Εχεις δηλωσει συμμετοχη?στα @@ σου....αυτη η εκπομπη εχει και ενα καλο.....μια μερα μαγειρευεις χαζαμαρες και αν εισαι τυχερος μπορει τεσσερις μερες να φας καλα και τζαμπα......![]()
το σοβαρεψατε ρε αγορια.εγω αλλου το πηγαιναΑρχιδια οσο μενει με την μανα του και 50 να ειναι δεν γινεται αντρας...
ο αντρας δε χρειαζεται να το αποδεικνυει..οι αντρες φαινονται στην πραξη.
Μονο οταν χρειαζεται να αποδεικτει κατι το αποδεικνυουμε
ειδαλλως γινομεθα θυματα της ανασφαλειας.
ναι μεν...αλλα δε με ψηνει...αμα ειναι να γινω διασημη(κι αλλο) δε θα γινω απο κει...στα @@ σου....αυτη η εκπομπη εχει και ενα καλο.....μια μερα μαγειρευεις χαζαμαρες και αν εισαι τυχερος μπορει τεσσερις μερες να φας καλα και τζαμπα......![]()
γεια σου εβηβε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε ετσι ειναι οι μαμαδες καλε μου.μακαρι να νιωθεις εφηβος παντα :-*

μπορει και να κατουρησε ορθια......μπορει να πηγες για κατουρημα.
ρε μαλακα βρηκες cheat που σου ειπα κανε και κατι χρησιμο ρε εκτοπλασμα.![]()