baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
λουκ μπας και πηγες στο κατι δηλητηριαζεται;![]()
λουκ μπας και πηγες στο κατι δηλητηριαζεται;![]()
Ζηταω ταπεινα συγνωμη![]()
Ζηταω ταπεινα συγνωμη![]()
φερτε μου πισω το σοκοφρετακι
μηπως και δουμε και μεις λιγο μπουτακι
φερτε μου πισω τη σοκολατα λακτα
για να γεμισουμε την πουτσα μας με καυλα
φερτε μου ολα τα σοκολατακια
να ριξω σπερμα σ'ολα τα πλακακια

για πες μου εσυ κολοκυθα που κοροιδευεις απο που εισαι απο την Πρεβεζα?να δεις που θα βγουμε συγγενεις![]()
ντροπη σου σκατο
![]()
ε ειπαμε ρε τυπε να παρουμε κατι αλλα να ειναι λιγο μοντερνο.αυτο ειναι απο την ταινια τα σαγονια του μπολντεμορτΡε τυπε ειναι λιγο παλιο...ειναι αυτο το μοντελο fairline 40
για πες μου εσυ κολοκυθα που κοροιδευεις απο που εισαι απο την Πρεβεζα?να δεις που θα βγουμε συγγενεις![]()

ε ειπαμε ρε τυπε να παρουμε κατι αλλα να ειναι λιγο μοντερνο.αυτο ειναι απο την ταινια τα σαγονια του μπολντεμορτ![]()
![]()
![]()
ποσο 500 ευρω![]()
![]()
![]()
Ρε δικε μου αυτο ειναι....καλο σκαρι εγγλεζικο παλιο αλλα στα λεφτα που το δινει δεν παιρνεις ουτε βαρκα...
τρομοκρατηθηκες σκατακι?και ειμαι και μεγαλυτερη σου.λες να εισαι ανηψουδι μου?
Αν χρειαστεις τιποτα στο λειμεναρχιο πρεβεζεις να μου πεις...εχω δικο μου ανθρωπο μεσα....για πες μου εσυ κολοκυθα που κοροιδευεις απο που εισαι απο την Πρεβεζα?να δεις που θα βγουμε συγγενεις![]()
ποσο εισαι δλδτρομοκρατηθηκες σκατακι?και ειμαι και μεγαλυτερη σου.λες να εισαι ανηψουδι μου?![]()
Γεια σου νςτρομοκρατηθηκες σκατακι?και ειμαι και μεγαλυτερη σου.λες να εισαι ανηψουδι μου?![]()
τρομοκρατηθηκες σκατακι?και ειμαι και μεγαλυτερη σου.λες να εισαι ανηψουδι μου?![]()

Καλησπερουδια σε ολους
Ελα ρε παιχτη,σπας τη παραδοση ,χτυπα καμια παραθεση 
Αν χρειαστεις τιποτα τον αγιο πρεβεζεις να μου πεις...εχω δικο μου ανθρωπο μεσα....![]()
Τον αγιο πρεβεζη λες ?Αν χρειαστεις τιποτα στο λειμεναρχιο πρεβεζεις να μου πεις...εχω δικο μου ανθρωπο μεσα....![]()
ευχαριστω αγορακι.αλλα ή συγγενη θα εχω ή κανα φιλο του πατερα μου ;)Αν χρειαστεις τιποτα στο λειμεναρχιο πρεβεζεις να μου πεις...εχω δικο μου ανθρωπο μεσα....![]()
Αλλη βελβυ μας βρηκε.ρε νς καμακι σε παιδαρελια κανειςτρομοκρατηθηκες σκατακι?και ειμαι και μεγαλυτερη σου.λες να εισαι ανηψουδι μου?![]()
Ρε παλι τα ιδια...και εμενα ενας πιτσιρικας εχθες μου λεει οτι μπορει να ειμαι και ο θειος του....τρομοκρατηθηκες σκατακι?και ειμαι και μεγαλυτερη σου.λες να εισαι ανηψουδι μου?![]()