sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 23
- Πόντοι
- 166
ναι ....τα κιντερ τα χε παρει εκεινος ο ηθοποιος της διαφημισης![]()
ναι ....τα κιντερ τα χε παρει εκεινος ο ηθοποιος της διαφημισης![]()
βλαχος και αυτος τυχαιοναι ....τα κιντερ τα χε παρει εκεινος ο ηθοποιος της διαφημισης![]()
Ρε μλκ οποτε ανοιγω το τσατ στο ζοο σκανε μηνυματα απο γκειβλαχος και αυτος τυχαιο![]()

εισαι γλυκο αγορι ενω εμενα τπτΡε μλκ οποτε ανοιγω το τσατ στο ζοο σκανε μηνυματα απο γκει![]()
ρε μαλακα μπαρο εσυ απο που κραταει η σκουφια σου?εισαι γλυκο αγορι ενω εμενα τπτ![]()
απο τη λαρισαρε μαλακα μπαρο εσυ απο που κραταει η σκουφια σου?
Λεγερε παπαρα...απο μυκονο ισχυει που ειχες πει ..η μαλακιες....εισαι απο το μπαγκλαντεσ....απο τη λαρισα![]()
Ρε μλκ οποτε ανοιγω το τσατ στο ζοο σκανε μηνυματα απο γκει![]()
απο την κουβα ειμαιΛεγερε παπαρα...απο μυκονο ισχυει που ειχες πει ..η μαλακιες....εισαι απο το μπαγκλαντεσ....![]()
Τριτος ξαδερφος του Τζιμπουρ ειναιΛεγερε παπαρα...απο μυκονο ισχυει που ειχες πει ..η μαλακιες....εισαι απο το μπαγκλαντεσ....![]()
Αλγερινος δηλαδη...σε καμια ανεμοτρατα θα δουλευει.....Τριτος ξαδερφος του Τζιμπουρ ειναι![]()
Αλγερινος δηλαδη...σε καμια ανεμοτρατα θα δουλευει.....![]()

Εχει ειδικοτητα στον ΜΠΑκαλιαΡΟΑλγερινος δηλαδη...σε καμια ανεμοτρατα θα δουλευει.....![]()
1.rem ftw!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
2.ελεος ρε βιλμα!τι σαρεσει απο την αταλαντη την παολα;;
3.γκεστ εκανα!φευγω! :-*

Μπαρε μια γυναικα ειχαμε στο τσατ την νσ και την εδιωξες και αυτη παπαρα...Εσαι αγαρμπος....![]()
οχι και ανεμοτρατα καθε βραδυ φευγουν τα καικια απο την ιχθυοσκαλα
θελεται κανενα ψαρακι απο τα ποδαρακια μου![]()

Μπαρε μια γυναικα ειχαμε στο τσατ την νσ και την εδιωξες και αυτη παπαρα...Εσαι αγαρμπος....![]()
![]()
![]()
![]()
οχι αγαπη μου εδω ειμαι.μιλαγα στο τηλεφωνοΜπαρε μια γυναικα ειχαμε στο τσατ την νσ και την εδιωξες και αυτη παπαρα...Εσαι αγαρμπος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()