tsarkobios
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λες; 
1)Mαριαννα τι πρεπει να κανει καποιος για να σε γνωρισει?
2)Εχεις παει με μικροτερο?
kΑΛΗΜΕΡΑ αβραμακο....ολα τα ξερεις εσυ....1) Να της στείλει ΠΜ και να το κανονίσουν....
2) Και κείνη μικρή είναι.....με πόσο πιο μικρό να πάει;
![]()
kΑΛΗΜΕΡΑ αβραμακο....ολα τα ξερεις εσυ....![]()
Οχι ρε αυτο ειπα?26 ειναι...μες την καυλα....Καλησπέρα......γιατί καλέ; Την θεωρούσατε καμιά γριά την Μάριαν;![]()
Οχι ρε αυτο ειπα?26 ειναι...μες την καυλα....
Mε εικοσαρη...1) Να της στείλει ΠΜ και να το κανονίσουν....
2) Και κείνη μικρή είναι.....με πόσο πιο μικρό να πάει;
![]()
Ε τοτενες με κοροιδευει...Και βγάλε.....![]()
![]()
![]()
![]()
Mε εικοσαρη...
Υπαρχουν και οι αλλες δικε μου...που σου σκιζουν τον κωλο...διαλεγεις και παιρνεις...Και τα παιδια πρεπει να παιζουν...αυτο λεω και γω αλλα με αγνοει επιδεικτικα και μου σκιζει την καρδια
Και τα παιδια πρεπει να παιζουν...αυτο λεω και γω αλλα με αγνοει επιδεικτικα και μου σκιζει την καρδια
Eννοεις φοιτητρια ιατρικης.Δεν γινεται να σαι γιατρος πριν τα 30-35.Και γω φοιτητης ΑΣΟΕ ειμαι δεν εχω κομπλεξ.Μορφωμενα παιδια,εξυπνα,απελευθερωμενα,με χιουμορ και διαστροφη και να μν ειναι μαζι?Κριμα δεν το θελει ουτε ο θεος...Είναι ιατρός άρα αφού είναι ιατρός....είναι πολυάσχολη.....δοκίμασε να την απασχολήσεις όταν έχει ρεπό![]()
Eννοεις φοιτητρια ιατρικης.Δεν γινεται να σαι γιατρος πριν τα 30-35.Και γω φοιτητης ΑΣΟΕ ειμαι δεν εχω κομπλεξ.Μορφωμενα παιδια,εξυπνα,απελευθερωμενα,με χιουμορ και διαστροφη και να μν ειναι μαζι?Κριμα δεν το θελει ουτε ο θεος...