Sokofretaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΟΚ,ας αλλάξουμε θέμα....Σερενάτα,μιας και είσαι νέα στο φόρουμ,πες μας κατ'αρχήν πως το ανακάλυψες
Έψαχνα ένα τραγούδι του Μίχα.
ΟΚ,ας αλλάξουμε θέμα....Σερενάτα,μιας και είσαι νέα στο φόρουμ,πες μας κατ'αρχήν πως το ανακάλυψες
Εγω φταιω?αφου δεν ξερει να κρυφτει...
ολες νομιζεις οτι ναι κλωνοι............................Εγω φταιω?αφου δεν ξερει να κρυφτει...![]()
Έψαχνα ένα τραγούδι του Μίχα.
Οχι ολες.....π.χ εσυ εισαι με το κανονικο σου νικ τωρα οχι με τον κλωνο...ολες νομιζεις οτι ναι κλωνοι............................
δεν εχω κλωνο εγω...................Οχι ολες.....π.χ εσυ εισαι με το κανονικο σου νικ τωρα οχι με τον κλωνο...![]()
Ακόμη να σε πάρει ο ύπνος τσαχπινογαργαλιάρα μου;αντε καληνυχτα σας................................
Οι κλωνοι της κυριας ειναι τοσο εμφανεις, ωστε δεν πρεπει να θεωρουνται καν κλωνοι...Οχι ολες.....π.χ εσυ εισαι με το κανονικο σου νικ τωρα οχι με τον κλωνο...![]()
Πες το και ετσι...Οι κλωνοι της κυριας ειναι τοσο εμφανεις, ωστε δεν πρεπει να θεωρουνται καν κλωνοι...
δεν εχω κλωνο εγω...................
Την γαργαλας?Ακόμη να σε πάρει ο ύπνος τσαχπινογαργαλιάρα μου;![]()
Οι κλωνοι της κυριας ειναι τοσο εμφανεις, ωστε δεν πρεπει να θεωρουνται καν κλωνοι...
να κοιταει τα μουτρα του αυτος ο κυριος...........................Οι κλωνοι της κυριας ειναι τοσο εμφανεις, ωστε δεν πρεπει να θεωρουνται καν κλωνοι...
Καλα σε πιστευω...δεν εχω κλωνο εγω...................
Ρε 71....έμμονη ιδέα σου έχει γίνει η Μάριαν...ηρέμησε.....![]()
Δεν νομιζω....μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα...Ρε 71....έμμονη ιδέα σου έχει γίνει η Μάριαν...ηρέμησε.....![]()
ΚΟΦΤΟ τωρα αλλιως θα κανω ρεπορτ οτι με παρενοχλεις.....................Δεν νομιζω....μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα...
Δεν νομιζω....μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα...
ΚΟΦΤΟ τωρα αλλιως θα κανω ρεπορτ οτι με παρενοχλεις.....................
γεια σου σιλβακι................