pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Για γλυκιέ μου το λες αυτό τί σου κάνανε οι καργιόλες;;; :-* :-* :-*οτι ειναι για τον πουτσο εντελως
Για γλυκιέ μου το λες αυτό τί σου κάνανε οι καργιόλες;;; :-* :-* :-*οτι ειναι για τον πουτσο εντελως
Ειναι οι Ελλεηνιδεs "χορτασμενεs"??????????? Ερωτηση κανω...μην βαραs!!
Ειναι οι Ελλεηνιδεs "χορτασμενεs"??????????? Ερωτηση κανω...μην βαραs!!
Be my guestααααααααααααααααα θελω να του ζουμπιξω τ' μπαλάκια αυτου του House.
δεν πιστευα οτι εισαι τοσο κακος .....
αν μιλαμε σεξουαλικα ... οχι δεν ειναι ...Ειναι οι Ελλεηνιδεs "χορτασμενεs"??????????? Ερωτηση κανω...μην βαραs!!
Be my guest![]()
![]()
Έτσι είναι,συνηθισέ το...η γυναίκα με πάνω από τρεις πουτάνα κ ο άντρας όσες περισσότερες τόσο πιο ''γαμιάς''.αν μιλαμε σεξουαλικα ... οχι δεν ειναι ...
αλλα οταν υπαρχουν αντρες που λενε αν η γυναικα μ εχει παει με πανω απο 3 ειναι πουτανα ...
τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι λογικο να δημιουργουνται κομπλεξ![]()
κατσε μεχρι να φυγεις.Λουκριτια η περιφρονηση σου με πληγωνει βαθυτατα και θετει υπο αιρεσιν την παραμονη η αποχωρηση μου απο το σαιτ δια παντος
δεν πιστευα οτι εισαι τοσο κακος .....αν μιλαμε σεξουαλικα ... οχι δεν ειναι ...
αλλα οταν υπαρχουν αντρες που λενε αν η γυναικα μ εχει παει με πανω απο 3 ειναι πουτανα ...
![]()
![]()
![]()
:-*
Tι θες να πεις ασπλαχνη γυναικα?κατσε μεχρι να φυγεις.
Έτσι είναι,συνηθισέ το...η γυναίκα με πάνω από τρεις πουτάνα κ ο άντρας όσες περισσότερες τόσο πιο ''γαμιάς''.![]()
Μπααα έτσι φαίνονται...τραβάνε κ αυτές κάτι ψυχολογικά λόγω μοναξιάς..απλά επειδή από την γυναικεία φύση τους είναι ποτισμένες με χαζομάρα τους βγαίνει σε χάχανα.Όσο γι αυτές....μες στην τρελλή χαρά όλες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειμαι κακος βιλμα!!οι ελληνιδες ειναι για τον πουτσο καβαλα!!ξερω τι σου λεω!!!δεν πιστευα οτι εισαι τοσο κακος .....αν μιλαμε σεξουαλικα ... οχι δεν ειναι ...
![]()
![]()
![]()
:-*
Έτσι είναι,συνηθισέ το...η γυναίκα με πάνω από τρεις πουτάνα κ ο άντρας όσες περισσότερες τόσο πιο ''γαμιάς''.![]()
δεν ειμαι κακος βιλμα!!οι ελληνιδες ειναι για τον πουτσο καβαλα!!ξερω τι σου λεω!!!
τι ξερεις εσυ ρε μπομπιρα.δεν εχεις ιδεα τι παει να παει μουνι.γαμα στα μπουρδελα τυπε μια χαρα εισαι εκει,μην ζητας παραπανω.δεν ειμαι κακος βιλμα!!οι ελληνιδες ειναι για τον πουτσο καβαλα!!ξερω τι σου λεω!!!