KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 26
Δυσκολεύομαι στην αναπαράσταση όταν το βασικό υλικό λείπει..
Και δεν είμαι καλή στη ζωγραφική..
Δυσκολεύομαι στην αναπαράσταση όταν το βασικό υλικό λείπει..
Και δεν είμαι καλή στη ζωγραφική..
Και μετα την μυστικη παρτουζαΑντεπιτΓεπτον αποΓω πος σε παντΓευτικα
ΕπΓεπε να σε βαλω να μου ζωγγγαφισεις την τζονοντα πΓιν σε παΓω![]()
Χαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ...μου'φυγε το ποτήρι..μου'φυγε το ποντίκι...μου'φυγαν όλα....ααααααααααχαχαχαχαχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
μηπως να σε πηδουσα να τελιωναμε ?![]()
![]()
![]()
Ηθελα να μιλησω πιο πριν για αυτο, αλλα προσπαθω να μην μπαινω αναμεσα απο ζευγαρια.Χαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ...μου'φυγε το ποτήρι..μου'φυγε το ποντίκι...μου'φυγαν όλα....ααααααααααχαχαχαχαχαχ
Τί σου ζήτησα ρε?
Λίγο ντιμπιντάι ντιμπιντάι και λίγο τίκι-τίκι..
Πολλά σου ζήτησα?
Ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ...
Δεν πειράζει βρε συ...μπες..δεν παρεξηγούμε..όλοι οι καλοί χωράνε..Ηθελα να μιλησω πιο πριν για αυτο, αλλα προσπαθω να μην μπαινω αναμεσα απο ζευγαρια.![]()
Χαααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ...μου'φυγε το ποτήρι..μου'φυγε το ποντίκι...μου'φυγαν όλα....ααααααααααχαχαχαχαχαχ
Τί σου ζήτησα ρε?
Λίγο ντιμπιντάι ντιμπιντάι και λίγο τίκι-τίκι..
Πολλά σου ζήτησα?
Ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ...

Δηλαδη μου επιτρεπεις να ανοιξω και το ψυγειο σου?Δεν πειράζει βρε συ...μπες..δεν παρεξηγούμε..όλοι οι καλοί χωράνε..
Αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχ...δε μπορώ έχω λιώσει...χαχαχαχαχαχαχ...
Δηλαδη μου επιτρεπεις να ανοιξω και το ψυγειο σου?![]()
.. κατα τ αλλα...Την σαμπανια θελω...αδερφε .. μια τουρτα φραουλα που εχει μονο μη πειραξεις.. κατα τ αλλα...
θελεις πηδα
θελεις φαε
θελεις πιες .. κανε οτι θες

Την σαμπανια θελω...![]()
Οχι ρε...Την κατερινα παντρευτικες. Δεν το θυμασαι???!!! :oεειχαμε σαμπανια σπιτι ακι δε το ηξερα ?
που την ειχε χωμενη ... την τζουλια παντρευτικα ?![]()
Με το φελο...Με τον φελό?
Ή χωρίς?
Ααααααααχ αυτό το "πλοπ"Με το φελο...
Θελω να ακουσω το πλοπ που κανει πριν την χρησιμοποιησω...
Και το φςςςςςςς που κανει μετα, οταν χυνεται απο το μπουκαλι η σαμπανια...Ααααααααχ αυτό το "πλοπ"
Αυτό το φςςςςςςςς τώρα τί το ήθελες?Και το φςςςςςςς που κανει μετα, οταν χυνεται απο το μπουκαλι η σαμπανια...
Σε εκανα αλοιφη τωρα?![]()