Nhrhida
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σκουπισε πρωτα τα μουτρα και μετα αλλιως με τοσο φλοκι δε 8α βλεπεις ουτε κωλο ουτε τιποτις :ΡΣτησε κώλο...![]()
![]()
σκουπισε πρωτα τα μουτρα και μετα αλλιως με τοσο φλοκι δε 8α βλεπεις ουτε κωλο ουτε τιποτις :ΡΣτησε κώλο...![]()
![]()
δεν αντεχω αλλο ρε θα κοιμηθω πανω στο πληκτρολογιο....χαιρετω τα νεα μελη....ελπιζω να τις αρεσει εδω και να εχουν υπομονη να αντεξουν το κραξιμο και βρισιμο που θα φανε για αρχη... :-*
αυτο που σου ειπε ο τζι ελ...υπομονη γτ θα ακουσεις πολυ βρισιδι απο μερικα βληματακια αγαπημενα...Ετσι λουκ ανοιξε χωρο γιατι ο αλλος αμεσως να.... γονατισει![]()
σκουπισε πρωτα τα μουτρα και μετα αλλιως με τοσο φλοκι δε 8α βλεπεις ουτε κωλο ουτε τιποτις :Ρ
Λουκ φέρε και μια πίτσα με λουκάνικα και μουστάρδα![]()
σκουπισε πρωτα τα μουτρα και μετα αλλιως με τοσο φλοκι δε 8α βλεπεις ουτε κωλο ουτε τιποτις :Ρ
ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ βλαχάρα, εμενα με χυνουν γυναικες στο πρόσωπο και δεν σκουπιζομαι,σκουπισε πρωτα τα μουτρα και μετα αλλιως με τοσο φλοκι δε 8α βλεπεις ουτε κωλο ουτε τιποτις :Ρ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ ανοιξε και κανα λεξικο με ορους ολα εγω θα στα λεω;![]()
Γιατη??Μαλακα μολις ειπα στην τζεσι την καυλεσι
οτι ειμαι μπουρδελιαρης...![]()
![]()
ουτε που ξαναμιλησε![]()
![]()
εφαγε φρικη το μουνακι
ακριβως...κουραγιο...αααααααα ειναι κατι σαν τελετη αποδοχης δηλ. αμερικανια μου κανει αλλα δεν πειραζει θα το υποστω!
Μαλακα μολις ειπα στην τζεσι την καυλεσι
οτι ειμαι μπουρδελιαρης...![]()
![]()
ουτε που ξαναμιλησε![]()
![]()
εφαγε φρικη το μουνακι
Και εσυ νιν τον λες...ακριβως...κουραγιο...
θα σου στειλω πμ τωρα γ να παω να φαω με το νινι.
Γιατη??![]()
![]()
![]()
Νηρηιδα = καυλιδα???![]()
![]()
![]()
Καλα κανεις και δεν σκουπιζεσαι, μεχρι να βρεθει γκαβη και καθυστερημενη να σου κατσει μην ξεχνας τη μυρωδιαΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ βλαχάρα, εμενα με χυνουν γυναικες στο πρόσωπο και δεν σκουπιζομαι,
εσενα σε χυνουν τα γιδια και οι βρωμομπαρτζοβλαχοι που χεις εκει μαρη....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Της είπες για το μούσι;![]()