Επισκέπτης
Και η ηλικία σου η ακριβής τί σημασία μπορεί να έχει/παίξει;;;20-23 Το ποσο δεν αποκαλυπτω επειδη υπάρχουν μαλακες εδω μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και η ηλικία σου η ακριβής τί σημασία μπορεί να έχει/παίξει;;;20-23 Το ποσο δεν αποκαλυπτω επειδη υπάρχουν μαλακες εδω μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το -90 δεν σημαινει οτι γεννηθηκες το 1990 ?20-23 Το ποσο δεν αποκαλυπτω επειδη υπάρχουν μαλακες εδω μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι... ;) ;) ;) ;)Το -90 δεν σημαινει οτι γεννηθηκες το 1990 ?
Πφφφ τσιγουνιδεςΑυτό ξέχνα το!!!
Αντέ να πίνεις τζάμπα,βέβαια παίζει να κερνάς κιόλας!!!![]()
Πολύ τα ψυρίζεις τα πράγμα,πω πω πω,πεθερά σκέτη!!!Το -90 δεν σημαινει οτι γεννηθηκες το 1990 ?
Γράψου στα ΕΑΑΚ τότε,να μαθείς να φτιάχνεις κ μολότοφ!!!Πφφφ τσιγουνιδες![]()
![]()
εμενα μου την σπάει η κοντρα δαπ-πασπ ,τα ιδια σκατα και τσακωνονται
![]()
![]()
![]()
Μηπως θα μας πεισεις οτι και ο Γουλφακης δεν λεγεται Χρηστος ?Οχι... ;) ;) ;) ;)![]()
Γράψου στα ΕΑΑΚ τότε,να μαθείς να φτιάχνεις κ μολότοφ!!!![]()
Εαν έβαζα 94 θα ειταν απαρατητα να σημένει οτι ειμαι 16?Μηπως θα μας πεισεις οτι και ο Γουλφακης δεν λεγεται Χρηστος ?
Μονοι σας αποκαλυφθηκατε.
Δεν πειραζει ,στα 20 του ο Πουανκαρε ηταν καθηγητης Μαθηματικων στο Παρισι.
Δεν μου λέτε εσεις επειδη στο πρωτο εξαμηνο δεν πάτησα σχολη και σκοπευω στο δευτερο να παταω συνεχεια,εαν αρχησουν και με πρηζουν οι παρατάξεις να γραφτω,πχ στην πασπ και το παιζω δυσκολος ετσι ωστε να φτάσουν στο σημειο να μου κανουν κανα ψυχικο ,τι ψυχικο θα μου κάνουν?![]()
![]()
![]()
Εχω ακουσει απο εναν φιλο μου ειχαν βαλει μια κοπελα να τα φτιαξει με ενα παιδι μονο και μονο για να μπει στην πασπ![]()
![]()
![]()
Το ξέρω ρε συ,το έχω κατεβάσει από το νετ κ μάθει απέξω!!!![]()
Σε εμάς πάντως είναι πολύ φλου κ Light τα πράγματα!!!![]()
Φερε και τον νώντα.....λογικά θα έχουν τις γλάστρες για να σε τακτοποιήσουν..μέχρι κώλο..χούφτωμα εννοώ...
Σιγά ρε άντρακλες!!!φλωρια
Φερε και τον νώντα.....
Ξερεις σε ποια παραταξη είναι?ειναι σ'αλλη σχολη..τει πεοθηλασμου παλουκια θεσπρωτιας
Στη ΧΑΝ ,χριστιανικη αδελφοτητα νεανιδων.Ξερεις σε ποια παραταξη είναι?![]()
Θα φταίω τώρα αν σου στείλω 2-3 μπράβους φίλους μου από την πρωτοπόρα παράτακση;;;αμουστακο σκασε![]()
Στη ΧΑΝ ,χριστιανικη αδελφοτητα νεανιδων.