Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
επειδη ειμαι στις καλες μου, σου βρηκα σύντροφο (σικ) και για την περιπτωση που εισαι γκέι. καριολα..ρε συ ευχαριστω ειναι γαματοοοοοοοοοοοος!![]()
![]()
ποτε θα μου τον φερεις?![]()
![]()
![]()
(14:07:47) annamaria88: εχω εναν παιδαρο διπλα μοθ στο κρεβατι
(14:07:53) annamaria88: και του κανω χαδακια
(14:08:05) ektor_lopez: αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΖΩΟΝ?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ρε τιν τουτο

επειδη ειμαι στις καλες μου, σου βρηκα σύντροφο (σικ) και για την περιπτωση που εισαι γκέι. καριολα..
(ζαβή κι αυτη)
πω ρε μαλακα χαλαρωσε μια πλακα καναμε![]()
εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή, εισαι ζαβή.."smelly cat smelly cat....
μου ερχονται πι μιά καταιγιδα..
τί βρεχει ??να φέρω ομπρελίτσα ?
τί βρεχει ??![]()
για κεφτεδες το κοβω..ΘΑ βρέχει, πι μιά...
για κεφτεδες το κοβω..
τον ψιψίνο εννοεί(14:07:47) annamaria88: εχω εναν παιδαρο διπλα μοθ στο κρεβατι
(14:07:53) annamaria88: και του κανω χαδακια
(14:08:05) ektor_lopez: αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΖΩΟΝ?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ρε τιν τουτο
τον ψιψίνο εννοεί
τι σου βρηκε ρε πουστη μου ο αλλος? κοτσομπολα.
[size=3pt]στη θεση του θα διαλεγα τη φυλακη [/size]
αουυυυυυυυυυυυυυυυυυ που λεει και ο Εκτορακος