loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 366
δεν ειμαι τοσες ωρες οσες νομιζεις....Εγώ τη φαντάζομαι με οθόνη με πολύ καλό φίλτρο τόσες ώρες που είναι στο ίντερνετ![]()
απλα εχω πολυ εντονη παρουσια....
δεν ειμαι τοσες ωρες οσες νομιζεις....Εγώ τη φαντάζομαι με οθόνη με πολύ καλό φίλτρο τόσες ώρες που είναι στο ίντερνετ![]()
με εκανε 30βαλε κ θες και 100?!100 να παρω καλο προγραμμα.... ;)![]()
οχι παιδια η λουκρητια ειναι 22...ειδα και ταυτοτητα......με εκανε 30βαλε κ θες και 100?!![]()
αυτα πετυχες πανω κατω...πολυ πανω κ πολυ κατω ομως....ενα γκομενακι ησυχο και κουλ....συντηρητικο κατα βαση,πιστο στην σχεση του με τασεις αλκοολισμου και φιλοσοφικης διαθεσης...πιστο στα χναρια της μοδας ,με ελληνικο σωματοτυπο(κωλο) και ομορφο προσωπο σε βαθμο που να θαβει με ευκολια τηλεπερσονες με σκυλισια φατσα.....
μαχητρια της ζωης,ακομη στο μεροκαματο και το νετ παροτι σπουδαγμενη και με κουλτουρα......τριτοδεσμια του 1980 αν και θελει να δειχνει μικροτερη....
λουκ πετυχα τιποτε;![]()
![]()
![]()
![]()
εβαλα και πινελιες χιουμορ για να πουλησω το προιον μου...τι να κανω;αυτα πετυχες πανω κατω...πολυ πανω κ πολυ κατω ομως....![]()
αυτο δε το εχω δοκιμασει ακομα....εβαλα και πινελιες χιουμορ για να πουλησω το προιον μου...τι να κανω;
ως συγγραφεα δεν με εκδιδει κανεις.....ουτε η βαρδαρη φιλμς και η σιρινα δεν θελουν τα σεναρια μου για τσοντες.....![]()
>
![]()
γεια :-* :-*γειαααααααα :-
γεια :-* :-*
ολα καλα κουκλα....εσυ;.....να εδω οφτοπικαρουμε .....τι κανεις μπρο..?
ολα καλα κουκλα....εσυ;.....να εδω οφτοπικαρουμε .....
ρωσσοι?[glow=red,2,300]αδιαθεσιες[/glow] και βαρεμαρα...καλα παντου οφ τοπικ ειμαι προσωπικα, δε με αγγιζει πλεον![]()
σε γλειφει ο μακλειν ετσι η σιχαινεται?νι....![]()
απ' ότι ξέρω του αρέσει ο μπακαλιάρος .... σκορδαλιάσε γλειφει ο μακλειν ετσι η σιχαινεται?![]()
απ' ότι ξέρω του αρέσει ο μπακαλιάρος .... σκορδαλιά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοίτα εμένα μπακαλιάρος μου σερβίρετε συνέχεια(ψάρι γενικότερα)![]()
λες να ξηγηθηκε σπαγγετι μπολονεζ?![]()
![]()