γαμαικανος τι εγινε ρε΄?
που χαθηκες?
γαμαικανος τι εγινε ρε΄?
μεγαλε τυπε μουγαμαικανος τι εγινε ρε΄?
που χαθηκες?
ελα ρε τυπε τι εγινε?μεγαλε τυπε μου![]()
που χαθηκες ρε μαλακα εσυ? με κανενα μουνι τραβιοσουνα παλι?τι γινετε παιδες;;;
πως παν τα γουστα;
οχι δασκαλε δουλειεςελα ρε τυπε τι εγινε?που χαθηκες ρε μαλακα εσυ? με κανενα μουνι τραβιοσουνα παλι?
κατι ψιλα.οχι πολλα πραγματα.οχι δασκαλε δουλειες
εσυ τι λεει
κανα καλο μουνονεο;
τι μεταγραφες ρε δασκαλεκατι ψιλα.οχι πολλα πραγματα.
ετσι και αλλιως μεταβατικη περιοδος ειναι τωρα,και μεταγραφικη.![]()
![]()
τυπε εχει παρει το ματι σου τον αβραμη?που χαθηκε αυτος,μπας και πηγε σε μοναστηρι?κατι ψιλα.οχι πολλα πραγματα.
ετσι και αλλιως μεταβατικη περιοδος ειναι τωρα,και μεταγραφικη.![]()
![]()
συνεχεια στο τσατ ειναι ρετυπε εχει παρει το ματι σου τον αβραμη?που χαθηκε αυτος,μπας και πηγε σε μοναστηρι?![]()
τυπε εχει παρει το ματι σου τον αβραμη?που χαθηκε αυτος,μπας και πηγε σε μοναστηρι?![]()
μεταγραφες λεω ρε μαλακα,ερχοντε φευγουν γκομενες φοιτητριες,ερχοντε καινουργιες γκομενες φοιτητριες αυτο εννοω ρε σκεπαρι.τι μεταγραφες ρε δασκαλε
που βρισκεσαι τελωσπαντων
αλλα τα ψηλα σου τα εφαγες παντως![]()
ανοιξαν τα σχολεια τυπε και τον μαζεψε η μαμα του στο σπιτι.τελος για φετος.τυπε εχει παρει το ματι σου τον αβραμη?που χαθηκε αυτος,μπας και πηγε σε μοναστηρι?![]()
ειναι τυπος ο ανθρωπας λεμε δικε μουτι μεταγραφες ρε δασκαλε
που βρισκεσαι τελωσπαντων
αλλα τα ψηλα σου τα εφαγες παντως![]()
την μπαιτ η τον γκομενο της ψαχνει ρε τυπε?συνεχεια στο τσατ ειναι ρε
ψαχνει την μπαιτ
τα αρχιδια του τα 2 ψαχνει τυπε μου.απο την πολυ την μαλακια εχει καψει φλαντζα ο αβραμης.την μπαιτ η τον γκομενο της ψαχνει ρε τυπε?![]()
![]()
![]()
α...δηλαδη το νταργκετ γκρουπ σου ειναι μονο φοιτητριες;μεταγραφες λεω ρε μαλακα,ερχοντε φευγουν γκομενες φοιτητριες,ερχοντε καινουργιες γκομενες φοιτητριες αυτο εννοω ρε σκεπαρι.
τα αρχιδια του τα 2 ψαχνει τυπε μου.απο την πολυ την μαλακια εχει καψει φλαντζα ο αβραμης.
αυτη η περιοδος ειναι φοιτητικη ρε μαλακα.απο τον αλλο μηνα μολις χειμωνιασει καλα μπαινουμε στο κυριος πιατο.τωρα μεζεδες τρωμε.α...δηλαδη το νταργκετ γκρουπ σου ειναι μονο φοιτητριες;
κατσε ρε δασκαλε τοσα και τοσα εχει
στο γκλαμουρ δεν πας;
ρε δασκαλε τι εφαγες μεχρι στιγμης;αυτη η περιοδος ειναι φοιτητικη ρε μαλακα.απο τον αλλο μηνα μολις χειμωνιασει καλα μπαινουμε στο κυριος πιατο.τωρα μεζεδες τρωμε.
ακομα δεν εμαθες ρε τυπε μου φαινετε.![]()
![]()
![]()