loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 366
ΕΓΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;τςτςτςτς...ενα αθωο ροζ κοριτσακι ειμαι....κανουμε και πουστιες????
ΕΓΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;τςτςτςτς...ενα αθωο ροζ κοριτσακι ειμαι....κανουμε και πουστιες????
Off-topic κλασικά:
Γύρισα από μπαρότσαρκα,ρε πούστη μου οι γκαρσόνες οντισιόν ομορφιάς περνάνε πριν προσληφθούνε;;;;!!!
Υ.Γ.Μία φορά ρε γμτ. έτσι για το γμτ. να δω μία ασχημομούρα!!!![]()
![]()
![]()
Εγώ βασικά έπαθα σοκ και μόνο που το έκανες!!! :o :o :o :o :o :oΕΓΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;τςτςτςτς...ενα αθωο ροζ κοριτσακι ειμαι....
Off-topic κλασικά:
Γύρισα από μπαρότσαρκα,ρε πούστη μου οι γκαρσόνες οντισιόν ομορφιάς περνάνε πριν προσληφθούνε;;;;!!!
Υ.Γ.Μία φορά ρε γμτ. έτσι για το γμτ. να δω μία ασχημομούρα!!!![]()
![]()
![]()
Σοβαρά;;;!!!Κατέβα Αθήνα να δεις και άσχημες.![]()
Το κοριτσάκι μας μεγαλώνει και μαθαίνει και κόλπα με τις παραθέσεις... σνιφφφφφφφφφφφφ
*insert loukritia's failed post right here*
Παιδί μου ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;;Λες ε? Εγώ την περιμένω τη μαλακία.![]()
πηγαινε εκει που δουλευει η λουκ...χαχαχαχαχαχαχα![]()
πηγαινε εκει που δουλευει η λουκ...χαχαχαχαχαχαχα![]()
Kάλα κάνε πλάκα εσείς,άμα γνωρίσετε όμως την Λουκ από κοντά και σας βγει γκομενάρα να δω τι θα λέτε μετά!!!Όντως Καινούργιε, πήγαινε εκεί, πάρε και κάμερα και μετά βάλτο εδώ:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όντως Καινούργιε, πήγαινε εκεί, πάρε και κάμερα και μετά βάλτο εδώ:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά;;;!!!![]()
AAA θα έρθω για το γμτ ρε γμτ!!!![]()
![]()
Υ.Γ.Θα με ξεναγήσεις έτσι;;;!!!!![]()
καλα εισαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ επεσα κατω απο τα γελια
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Φοιτητικά στέκια μωρέ αλλά και γενικά μου συμβαίνει να μην πετυχαίνω ποτέ ασχημομούρες,τύχη ή τις έχουμε παρεξηγήσει τις ελλεεινίδες;;;!!!Ε ναι, εδώ έχουμε απ' όλα άρα και άσχημες. Απ' ότι κατάλαβα στο thread Αθήνα Vs Θεσσαλονίκη, πάνω δεν παίζουν τέτοια κόλπα. Για πες σε ποιά περιοχή βγήκες και ήταν όλες μουνάρες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μικρουλη ολο κεφια εχεις ;)Όντως Καινούργιε, πήγαινε εκεί, πάρε και κάμερα και μετά βάλτο εδώ:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kάλα κάνε πλάκα εσείς,άμα γνωρίσετε όμως την Λουκ από κοντά και σας βγει γκομενάρα να δω τι θα λέτε μετά!!!
Ρε Λουκ πώς πάει όλα καλά παχαίνεις σταθερά;;;!!!![]()
![]()
![]()
Φοιτητικά στέκια μωρέ αλλά και γενικά μου συμβαίνει να μην πετυχαίνω ποτέ ασχημομούρες,τύχη ή τις έχουμε παρεξηγήσει τις ελλεεινίδες;;;!!!
-Κυρία,κυρία το α!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
προσεξε να μην πεσεις εξω και απογοητευτεις μετα !