gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
οκ τοτε......Δεν πηγα διακοπες ουτε μια μερα
απλα μια μικρη αποτοξινωση απο το σαιτ κανω και θα μπω δυναμικα τελη του μηνα![]()
οκ τοτε......Δεν πηγα διακοπες ουτε μια μερα
απλα μια μικρη αποτοξινωση απο το σαιτ κανω και θα μπω δυναμικα τελη του μηνα![]()
Φυσικα και δεν μπορω να ξερω....Απλοs πουτανιαρηs ειμαι...Οχι ο Χορταρεαsνα ρωτησω κατι αν ξερεις.....ο πουτανγαμων με ποιον κλωνο μπαινει τωρα;![]()
μηπως ξερεις τοτε το νικ του χορταρεα να του στειλω πμ;Φυσικα και δεν μπορω να ξερω....Απλοs πουτανιαρηs ειμαι...Οχι ο Χορταρεαs
Δεν εχει νικ.....Σαν σωστοs(η) επαγγελματιαs βγαινει με το ονομα τηs(του)μηπως ξερεις τοτε το νικ του χορταρεα να του στειλω πμ;![]()
γεια σου φιλαρακοΧαιρετω ολους τον Μητσαρα και τον λαιφ ,τον γλιτσα και οποιο λαμογιο παρακολουθει![]()
γεια σου και σενα μητσο.....ο τσαφ ειμαι.....γεια σου φιλαρακο![]()
μαζεμα χρηματων απο τωρα για μια χειμερινη εκδρομη στο καιμακτσαλαν ( αν το πα σωστα)οκ τοτε......ολα καλα....
δεν ειπαμε και τιποτα ρε φιλε....
απλα δεν γουσταρουμε οσους κανουν διακοπες το καλοκαιρι
.....υπαρχουν κι αλλες εποχες να κανετε μπανια ρε.....
μην τρωτε την προπαγανδα που σας πουλαν χρονια οι πολυεθνικες......
![]()
και χειμερινο μπανιο στην θερμαινομενη πισινα σε υψομετρο 1600 αμα λαχει..... ;)μαζεμα χρηματων απο τωρα για μια χειμερινη εκδρομη στο καιμακτσαλαν ( αν το πα σωστα)
στα χιονια![]()
![]()
![]()
παρτουζα και ετσ;εγω θα ελεγα για ομαδικη εκδρομη στο Σαντανσκι![]()
πεστα γλ..και χειμερινο μπανιο στην θερμαινομενη πισινα σε υψομετρο 1600 αμα λαχει..... ;)
οκ τοτε......ολα καλα....
δεν ειπαμε και τιποτα ρε φιλε....
απλα δεν γουσταρουμε οσους κανουν διακοπες το καλοκαιρι
.....υπαρχουν κι αλλες εποχες να κανετε μπανια ρε.....
μην τρωτε την προπαγανδα που σας πουλαν χρονια οι πολυεθνικες......
![]()
καλησπερα πιστολερο καλη ιδεα να το οργανωσουμεεγω θα ελεγα για ομαδικη εκδρομη στο Σαντανσκι![]()
Θα παιρνετε ματι εναν πορνοσταρ.........παρτουζα και ετσ;![]()
Καλησπερα τυπε,ο Γλ θα ειναι ο χρηματοδοτης του εγχειρηματος.......καλησπερα πιστολερο καλη ιδεα να το οργανωσουμε![]()
![]()
![]()
ωραια δειχνεις και ετσι.....Θα παιρνετε ματι μια πορνοσταρ.........
εμενα τ ανασκελα![]()
αμα πας μαλβιδες ή ταιλανδη εχειΝαι αλλα τον χειμωνα δεν εχει μπικινακια να κυκλοφορουν παντου
Καλησπερα τυπε,ο Γλ θα ειναι ο χρηματοδοτης του εγχειρηματος.......![]()
αμα πας μαλβιδες ή ταιλανδη εχει
λεφτα υπαρχουν.......ντοντ γουορι μπι χαπι![]()