memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αρα μιλουσε με στοιχεια!ναι δεν ειχε δει την ημερομηνια εγγραφης μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρα μιλουσε με στοιχεια!ναι δεν ειχε δει την ημερομηνια εγγραφης μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν ειπα εγω φασιστακι, και φυσικα εισαι..εγω ειμαι πιο αισθηματιας απο σενα φασιστακι....εχω μεγαλη καρδια....
μπορω να αγαπαω πολλες γυναικες ταυτοχρονα!![]()
![]()
![]()
![]()

Πάντως 6 μήνες ΠΑΣΟΚ ακόμα κ θα γίνουν πολλά τα φασιστάκια.....δεν ειπα εγω φασιστακι, και φυσικα εισαι..
αλλα εισαι και φασιστακι ταυτοχρονα και αυτο σε κανει οτι πρεπει για![]()

επισης....ειχα παει λιγο στο μπαρακι της γειτονιας.....Καλό σας ξημέρωμα τότε....![]()
επισης....ειχα παει λιγο στο μπαρακι της γειτονιας.....![]()

ευκαιρία για μοναχικό καφέ
δίχως βάρους, πιστολέρους, γλίτσες, κιθάρες, σταμάτηδες, ζώηδες, λύκους, ιωναθαναίους, δεσέντηδες, λούστηδες, παπακλώνους, ίνες, κατερίνες, σοκοφρετίνες, βίλμες 

Μην φας!!!!!επιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία για μοναχικό καφέ
δίχως βάρους, πιστολέρους, γλίτσες, κιθάρες, σταμάτηδες, ζώηδες, λύκους, ιωναθαναίους, δεσέντηδες, λούστηδες, παπακλώνους, ίνες, κατερίνες, σοκοφρετίνες, βίλμες
αυτό είναι σωστό![]()
επιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία για μοναχικό καφέ
αυτό είναι σωστό![]()
επιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία για μοναχικό καφέ
αυτό είναι σωστό![]()

1)βάρους
2)πιστολέρους
3)γλίτσες
4)κιθάρες,
5)σταμάτηδες
6)ζώηδες
7)λύκους
8)ιωναθαναίους
9)δεσέντηδες
10)λούστηδες
11)παπακλώνους
11 ακριβώς είναι τα αγόρια που ανέφερες,.....κάνουμε για ποδοσφαιρική ομάδα....εσύ κόσνικ ανέλαβε ως προπονητής![]()
γαλα στον καφεεπιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία για μοναχικό καφέ
αυτό είναι σωστό![]()

:oεπιτέλους ένα άδειο θρεντευκαιρία να αμολησω μια κλανια χωρις να με παρουν χαμπαρι